tjenis penis!

Nu är allt godis,mat och dricka fixat till imorgon. Så grymt taggad. På dagen passar jag, mamma, pappa, Emma, Emil?, Kalle, Johanna, Becca, Carina, Roger och Dennis på att åka en sväng till bodaborg! yeeaaa nu blir det stämplar. Sedan på kvällen blir det iaf jag och brudarna hemma hos mig för lite fix sen får vi se vart kvällen tar oss! men något händer nog ;) vi hörs kanske mer imorgon mellan bodaborg och partyt. 


dagens.

30/12

good morning? eller ah klockan är halv ett och mamma ringde nyss och väckte mig .. Idag blir det stor handla på ica med brudarna till nyår! mums fyfan va taggad jag är!  Men nu ska jag göra något att äta sen blir det röja lite i rummet. så pusshej! 




två fina morgon billder!

soft kväll!

Nu är jag hemma efter en helt okej fotbolls träning. Kajsa och jag har färgat ögonbrynen. Är super nöjd, mycket brunare! Den här kvällen ska jag softa med chips och kanske någon film? Men har inte så mycket mer attt säga. pusshej







Torsdag!

Nu har jag precis ätit körv och mos. Tog sovmorgon idag och låg kvar i sängen till ett? :) Så idag kommer dagen gå fort .. Snart åker jag och mammi till mormor och morfar!Efter det drar jag till Kajsa och färgar mina ögonbryn om vi vågar. Och sedan klockan åtta åker vi på sista träningen innan nyårscupen! :) hare så hörs vi senare!


Fråga och svar!

FRåGA; kan du inte lägga ut de du köpte i söndags? elr när det var :)

SVAR; Kan göra det ikväll efter fotbolls träningen :)

shopping!

Förlåt för en usel uppdatering, men har varit i stan hela dagen med Carro och Issa. Fick med mig lite smått hem. Kamran är nu oxå fixad :D Som tex linne, färg till ögon brynen och lösnaglar fick hänga med mig hem. Snart sätter jag nog på en film och halv sover lite ett tag. Imorgon blir det en efterlängtad träning! Men vi hörs imorgon igen pusshej





27/12

Har precis varit ute och skjutit lite gevär med Emil och Emma. Kamran fungerar inte som den ska så imorgon åker vi in och ber om lite hjälp! Klockan kvart i fyra drar jag till Gun och plockar ögonbrynen sedan vidare till Kajsa eller Issa. Sen får vi se vart dagen/kvällen tar oss. Vi hörs senare! 


tråkigt!

vad heter du i andranamn? - Mathilda
har du några piercingar? vart? - naveln, öronen
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - icke ensam!
väljer du filmkväll framför utekväll? - kan hända
vad tycker du om med dig själv? - jadu .. tycker att jag är snäll?
din sämsta egenskap? - blir lätt arg, för envis
är du dag eller nattmänniska? - natt.. tror jag
är du nöjd med ditt utseende? - helt okej
vad vill du ändra med ditt utseende? - hm. kanske näsan, ögonbrynen
sover du med dörren öppen eller stängd? - stängd!!
har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? - ajemen
tror du två ex kan vara vänner? -  allt går bara man vill
skulle du vilja vara berömd? - klart
vilket är ditt favoritband? - men åhh va svårt .. vet inte
har någon sett dig i underkläder de senaste två dagarna? - mamma, sprang runt här i morse lite halv naken (a)
skulle du ha sex med den personen du senast fick sms av? - Kajsa? ohjaaa! ;)
brukar du tänka innan du talar? - förbanad? absolut inte. men annars oftast
känner du någon som är oskuld? - japp
skulle du vilja tatuera dig? vart? - ska! men vart vet jag inte
har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? - ja
har du någon förebild? - ingen speciel
skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? - dom bryr sig hela tiden♥
tror du andra tycker illa om dig? - finns alltid någon!
vem vet allt om dig? - allt vet nog ingen!
vem skulle du vilja träffa just nu? - mina kompisar
vem saknar du mest just nu? - vet inte
vem av dina vänner bor längst ifrån dig? - vet faktiskt inte
vem krama du senast? - jesper
vem står dig närmast? - kajsa, Issa, Mathilda?
vem vill du träffa oftare? - hm... dom jag träffar minst
vem ringer du när du är ledsen? - mamma
vem är snyggast? - tjej - Jag! , kille - Jag!
mest partyprisse? - GABBE! ;)

Fråga och svar!

FRÅGA;

Vad för systemkamera? :)


Och en fråga bara.. Varför betala så mycket pengar för en kamera när man ska ha bra bilder till bloggen? Det finns ju jättebra digitalkameror för betydligt billigare pris. Men det är ju min åsikt och mina tankar. :)

Men systemkameror har ju blivit som ett mode nuförtiden..

SVAR;

Kamran heter Canon Eos 1100D. Den kostade inte specielt mycket plus att den var med på rean :) Har kollar på en systemkamra länge och dom är faktiskt bättre än en vanlig digitalkamra! Hoppas du har fått svar på din fråga.


marieberg

Nu är jag hemkommen från marieberg. Jesper följde oxå med och gav lite tips ;) Några tröjor, byxor, nyårskläning och en system kamra fick följa med mig hem! så äntligen blir det bra bilder till bloggen :D Bilder på kläderna kommer imorgon någon gång. Var sjukt mycket folk både i stan och i marieberg men marieberg vann rätt stort. Tänkte snart dra på en film. . för inatt ska jag ta kort ;) Har inte så mycket mer att säga pusshej!



I am in love!♥

film!

Nu är jag hemma från farmor och farfar. Fick med mig en cool burk med godis hem från paket leken. Imorgon drar jag, mamma, Emma och Emil in till stan och shoppar lite :D Yeeeaaa taggad brud! Snart tänkte jag gå ner i källaren och duscha lite eftersom vi åker tidigt imorgon för att kunna stå först i kön ;) Aja vi får väl se vad jag får med mig hem. pusshej


kvällens film!


nyfiken brud!

Nu är jag klar fixad för att åka till Jesper. Fett nyfiken.. vad jag får i julklapp, han ska oxå visa att han kan spela gitarr ;) Senare drar jag till farmor och farfar och träffar mina kusiner. jadu har inte så mycket mer att säga så pusshej

*



julafton!

Nu börjar årets julafton gå mot sitt slut .. Kollade nyss på sällskapsresan med mammi och pappa. HAHA aso den är ju för underbar den där filmen! Imorgon fortsätter vi med julen hemma hos farmor och farfar. Dit kommer oxå mina kusiner. Paketleken och mat står iaf på schemat :) Tänkte sätta på en film snart eller läsa ur "Jag är zlatan". aja hoppas ni har haft en bra dag.. pusshej!


Jag är Zlatan!♥

GOD JUL!


Nu är jag redo för julafoton :)Godjul alla fina läsare!

julgranen


då var det klart!

julklappar!

Nu sitter jag här ensam och är super glad för alla fina julklappar jag har fått från mina bästavänner :) Snart tänkte jag sätta på någon film och äta lite chokladtomte. Imorgon är det julafton utan nån snö helt sjukt .. usch och den här julen kommer bli helt anorlunda .. aja så fåre bli. Skriver mer imorgon bitti har inte så mycket mer att säga så ha en trevlig kväll! 










Tack brudar! Älskar er!♥

dag 24!

Dag 24 - Det jag hatar mest.
Dag 25 - En bild jag är nöjd med på mig själv.




hatar verkligen läxor och prov!

nyfikna brudar!

Kajsa är nyfiken och letar igenom alla mina julklappar. Snart kommer Issa och Emma hit och vi ska öppna alla klappar och sedan baka och ha det mysigt :) Fatta att imorgon är det julafton :o aja slut snackat pusshej!



softar!

Nu är jag hemma efter en helt okej träning. Bara lite besviken men annars var den bra. Fick oxå träffa vår andra nya tränare? Samuel heter han :) En snygg men läskig kille. Snart blir det kvälls mat, sallad står på listan. Men nu tänkta jag va duktig och packa upp alla äckliga  fotbolls kläder. hare bra!



dag 23!

Dag 23 - En bild på när jag var liten.
Dag 24 - Det jag hatar mest.
Dag 25 - En bild jag är nöjd med på mig själv.





Mange bjuder!

Just nu sitter jag och taggar till "Mange bjuder". Den här träningen ska inte bli något annat än grym. Imorgon blir det en kväll med mina bästavänner, med bak och film :) Men nu tänkte jag sätta igång och packa min väska. pusshej!





torsdag

Just nu sitter jag hos jesper och softar. Han sitter just nu och trycker i sig mat. Snart ska vi dra hem till mig. Ikväll halv sju? blir det träning med mina bästa brudar :D aja pusshej

Just nu ligger jag i sängen och kollat på ...

Just nu ligger jag i sängen och kollat på kungarna av tylösand. Haha grymt rolig faktiskt! Tänkte snart stänga ner och sova en stund :) godnatt


Killen: Blunda

*Tjejen blundar*

Killen igen: vad ser du?

Tjejen: Inget

Killen: det är precis vad mitt liv är utan dig ♥


jullov!

Nu är jag hemma och har jullov :D Nu är det bara att leva livet ett tag utan massa läxor och skit. Uppträdandet gick ju rätt bra. Tänkte snart gå ner och rota lite i källaren, och se om jag kan hitta några coola högtalare. Idag blir det att göra jul fint med mammi. 






fjortis?

Nu har jag duschat, packat och ätit kvällsmat. Snart drar jag till Mathilda och stannar där över natten. Imorgon bär det av på jullov :) Innan det ska jag och min kära klass uppträda för hela skolan. Med lite olika danser så se upp videon kanske kommer ;) aja pusshej!




HAHA jadu .. ett år sen, dedt går fort nu!

laxå if♥

Nu är jag hemma efter en helt grymt rolig match mot dam-laget :D. Körde tre? matcher och allt slutade med 5-4? till dam-laget! Men så jävla grymt vi kämpade så var vi värda en seger helt klart! Stannade kvar med några fler härliga brudar och Benja så klart och hade de super kul till klockan blev halv 10? Nu blir det snart sängen för min del. En sak vet jag .. jag kommer somna med ett leende på läpparna och vakna lika dant! :) så godnatt!


lif♥

städat!

Tjenare! nu har jag städat mitt rum och gjort det super fint! Mitt smink bord är vitt för engång skull och inte brunt och fullt med grejer. Brukar ju jämt sitta med dator i sängen, men nu fick den plats på smink bordet. Super gött! Snart ska jag sätta igång och packa fotbolls väskan för ikväll klockan sju blir det match mot dam-laget :) Bowlade idag oxå och kom nog sist? HAHA typ 100 poäng på två serier eller vad de heter (a) Men nu ska jag packa och sedan dra till Kajsa :) pusshej


vad säger man?

Kör lite bowling med lucia tåget! :)

imag0863 (MMS)

Kör lite bowling med lucia tåget! :)


dag 22!

Dag 22 - Din favorit artist.
Dag 23 - En bild på när jag var liten.
Dag 24 - Det jag hatar mest.
Dag 25 - En bild jag är nöjd med på mig själv.

Har faktiskt ingen favorit artist, men Melissa Horn och Adele är ju grymma!



söndag!

Blev en chill kväll hos jesper igår. Med en smurffilm och en skräkfilm. Åkte hem runt halv elva, hade lite mys med mamma med filmen "christmas in wonderland". Sedan blev det sängen för min del. Har en engelsk recension att göra till imorgon, så ska sätta igång och göra den snart. Ikväll klockan fem blir det träning :D yeaaa så jäkla taggad! Sen imorgon blir det fotboll igen, match mot damlaget. . haha jadu vi får väl se hur det går ;) Men nu ska jag sätta i gång med allt jag ska göra. Hela rummet ropar snart städning! pusshej!



saknar sälen med min bästavän!♥

dag 21!

Dag 21 - Dina favorit hemsidor.
Dag 22 - Din favorit artist.
Dag 23 - En bild på när jag var liten.
Dag 24 - Det jag hatar mest.
Dag 25 - En bild jag är nöjd med på mig själv.

Hemsidor vadå som typ facebook? HAHA eller jag venne :$ Nu ska jag inte göra bort mig mer hejdå!

julklappar!

Just nu sitter jag och slår in julklappar och lyssnar på jul musik. I kväll ska jag till min älskade Jesper. Har typ ingenting att säga så fick bli ett mini inlägg. pusshej!



alleskolan!

Nu är jag hemma efter en sliten dag. Gick upp kvart över 6. Drog till Hallsberg kvart över sju. Pratade om (NIU) tränade, hade interjuv sedan åt vi oxå i matsalen där och fan va alla glodde. Aja skit samma sen hade vi en samling och pratade om dagen i fem minuter sen fick vi sluta för dagen. Då var klockan runt ett? Klockan två? kom mamma och Emil (emmas kille) och hämtade mig och vi åkte till ikea sedan vidare till stan. Där shoppade jag dom sista julklapparna som fattades, plus att jag pekade på allt jag ville ha i julklapp. Blev en riktigt lång dag, men nu är jag hemma :D Nu håller vi tummen för att vi tre kommer in! pusshej!



fotboll!♥

Vilken dag det har varit asså, massa tårar och skrik! Kom precis hem har varit och hälsat på Emma med Carro och Issa :) Om en kvart drar jag på träning med mitt favo lag!♥ Imorgon blir det en hel dag på Alleskolan. Med fotboll, mat, bad och intervju! Härligt nu jävlar köttar vi Eve och Albin! ;) Aja nu ska jag dra på min efterlängtade fotbolls träning :D pusshej!


I miss U!

error!

Hemma från marieberg, med ett konto som skriker error! Efter att ha handlat tre julklappar. Kul! Nu ska jag hoppa in i duschen. Pusshej! :)


bild sen sommras!

le bruden le!

Snart drar jag till marieberg med Issa. Tänkte kolla efter något till min kära mamma. Slutade klockan ett idag efter att ha lussat på Esab. Var typ bara såna från andra länder där, och just då gick det hur bra som helst. Allt var verkligen perfekt :) Känns ju super bra! Men nu är allt lussande slut efter tolv ställen! Imorgon blir det en chill dag, sen på Fredag är jag ledig för att jag ska till Alleskolan och spela lite fotboll. Aja nu ska jag dra pusshej! 




13/12 - lucia!

Hemma efter en galen lucia dag. Vaknade upp hos jossan klockan fem på morgonen. Lockade hennes hår och fixade de sista. Klockan sex åkte vi till matsalen, åt frukost osv .. Klockan sju hade vi lucia för kommunen eller vad de va. Sen klockan halv nio lussa vi för skolan. Aso usch det dåligaste hitills. Linus och Adam glömde texten så dom började svära där på scenen, haha så jävla kul vare! aja .. Efter det åkte vi till två olika boenden där gammla bor. Var på Gläntan där mormor och morfar bor, och dom tyckte det var riktigt fint! Sedan efter det fick vi sluta. Jag Alica, Kajsa och Julia drog då till bowlingen och åt. Gick oxå förbi esab-hallen och tränade till julavslutningen. Nu är jag helt slut, 12 lussanden på tre dagar .. det är hårt ska ni veta ;) aja filmen väntar. Pusshej! :)



skolans lucia .. 


just nu ..

hos joss!

Sitter just nu hos josssan. Har fixat låtar till julavslutningen hela eftermiddagen. Usch klippa rätt och de är inte lätt. Nu är klockan åtta och vi är inte klara än. Stannar här övernatten, och imorgon blir det lucia sex på morgonen. Trevligt sedan stå framför hela skolan och sjunga. Aja skriver mer imorgon pusshej! 



dag 20!

Dag 20 - Den senaste bilden jag tog på mig själv.
Dag 21 - Dina favorit hemsidor.
Dag 22 - Din favorit artist.
Dag 23 - En bild på när jag var liten.
Dag 24 - Det jag hatar mest.
Dag 25 - En bild jag är nöjd med på mig själv.


just tagen!

livet är på topp!

Vilket grym helg, kunde inte bli så mycket bättre! Lucian har ju gått både upp och ner. Ikyrkan igår kom jag in med överdrivet darrande hand.. usch va så jävla nervös, gick ju faktiskt in först! och idag i hasslefors kyrka .. fick jag och Kajsa skratt anfall, fick oxå med oss några mer mot slutet! HAHA aso fyfan så pinsamt! Aja så äre! Sen har vi oxå sjungt på laxå scenen och det gick som tur var bra :D Imorgon blir det en vilodag sen kör vi hela tisdagen igen :). Aja nu ska jag skaffa mig ett liv igen och inte sitta här! pusshej.






fler bilder kommer.

Lucian i kyrkan gick väll helt okej, kom b...

Lucian i kyrkan gick väll helt okej, kom bara in med en darrande hand. Just nu är JAG hos Kajsa. Hon gick just och duschade lite .. själv sitter JAG och kollar på lejon kungen! Stannar här över natten. Imorgon blir det lucia uppträdande två gånger.. bilder sen idag kommer antingen senare eller imorgon. Aja pusshej:)


lucia!

Issa drog nyss hem, gårkvällen blev awesome. Var hos Issa fram till elva halv tolv med Jakob, jepsper och Gabbe, drog hem till mig och killarna hängde med. Kollade på film och hade de chill, bytte säkert film 10 gånger .. HAHa aja sen blev klockan tre och killarna drog hem till sitt. Tänkte ta och sminka mig lite, för ikväll blir det lucia i kyrkan! Usch fett nervös .. Tänk om man skulle få ett skrattanfall eller något när man står där :o Eller svimmar och hela ställer brinner ner .. HAHA skulle ju inte va konstigt om det hände mig! Om en halv timma drar jag till Kajsa och lockar håret och taggar! Sen ikväll blir det film kväll med Kajsa :) Mysigt! Nu blir det sminkning.. pusshej!

cp barn igår kväll!

brb .. lever livet!

Hemma efter en och en halv timma lucia träning, plus massa fika;). Har precis bytt om till lite mer varma kläder.Fick bli svarta jeans, jeansväst och stickad tröja  och min underbara mössa!  Snart drar jag ner till Issa, och så får vi se var kvällen tar oss. Men ensak vet jag att det kommer bli grymt! Aja ni får ha det så bra så länge pusshej! 




dag 19!

Dag 19 - En plats du aldrig kommer glömma
Dag 20 - Den senaste bilden jag tog på mig själv.
Dag 21 - Dina favorit hemsidor.
Dag 22 - Din favorit artist.
Dag 23 - En bild på när jag var liten.
Dag 24 - Det jag hatar mest.
Dag 25 - En bild jag är nöjd med på mig själv.





Kalles kaviar!♥ fick bli ett till inlägg innan natten!

godnatt!

Nu blir det snart sängen för min del. Helt slut efter träningen med Pillan (Julias mamma) Riktigt skojig träning! :) Har inte så mycket mer att säga ..  men nu är jag taggad till helgen så det bara skriker om det! Aja godnatt! 



ballast i camen! 



ni äger!

Just nu sitter jag och pluggar . . Usch orkar inte mer läxor nu. Aja får hålla ut nu det sista. Tänkte snart göra lite mat. För ikväll blir det träning med världens bästa lag! Äckligt fort vad tiden går .. imorgon är det fredag igen, och de blir det lucia träning efter skolan sen blir det att hitta på något kuligt med Issa :) aja skriver kanske mer ikväll. pusshej! :) 



älskar er brudar!♥


Issa!

Elin sitter å bajsar så får vell göra ett inlägg då ;O Vi kom nyss hem till Elin och ska snart göra något att äta för i kväll blire träning med boysen;)





hello Tuesday!


Vart en chill dag, riktigt härligt. Halva klassen satt och halv sov första lektionen. Riktigt "bra" tycker jag! Hade oxå en lång rast då jag och brudarna "pluggade", ja ni ser ju själva hur grymt bra vi pluggar ;) Efter skolan mötte jag mamma vid bowlingen och tog med mat till gläntan där vi hälsade på mormor och morfar. Kom hem runt halv sex? tog en liten plugg stund, och nu sitter jag här och gör ingenting. Aja duschen väntar sen blir de kvällsmat!

dag 18!

Dag 18 - Mina piercingar.
Dag 19 - En plats du aldrig kommer glömma
Dag 20 - Den senaste bilden jag tog på mig själv.
Dag 21 - Dina favorit hemsidor.
Dag 22 - Din favorit artist.
Dag 23 - En bild på när jag var liten.
Dag 24 - Det jag hatar mest.
Dag 25 - En bild jag är nöjd med på mig själv.



(google bild)  Haf iaf ett där uppe på höger örat sen en på varje där nere aso vanligt!

dag 17!

Dag 17 – Min favorithögtid.
Dag 18 - Mina piercingar.
Dag 19 - En plats du aldrig kommer glömma
Dag 20 - Den senaste bilden jag tog på mig själv.
Dag 21 - Dina favorit hemsidor.
Dag 22 - Din favorit artist.
Dag 23 - En bild på när jag var liten.
Dag 24 - Det jag hatar mest.
Dag 25 - En bild jag är nöjd med på mig själv.

Jadu kan inte välja men helt klart nyår eller jul


Jul 2010


nyår 2010/ 2011

Blir lite fin sådär!

imag0793 (MMS)

Blir lite fin sådär!


snööööö!

Nu har första snön fallit :D Blir ju super grymt till lucian på Lördag och söndag! Nu ska jag plugga sedan klockan halv sex drar jag och färgar håret i snö stormen. Äntligen säger vi hejdå till den äckliga utväxten! :D aja nu över går jag till plugget .. pusshej!



Vad tycker ni om julkalender iår? själv tycker jag att den suger!

Nu går JAG och sover efter en grym dag, da...

Nu går JAG och sover efter en grym dag, dans uppvisningen var hur bra som helst :) har också hunnit med och gå med issa. Känns lite bättre efter att vi missade träningen. Godnatt!


söndag!

Förlåt för dålig uppdatering men hade verkligen  full fart igår .. Åkte in till stan med mamma och pappa och shoppade och hade de mysigt :D . Var där till fem? och då åkte jag till issa på dirren, och vi åkte sedan vidare till Jesper. Kom hem vid kvart över ett eller något sånt, och då slängde jag mig direkt i sängen och sov! Fick med mig hem mycket fint, ett par skor, jacka, svarta jeans, två tröjor, två bh;ar och en sport bh. Livet är allt bra i bland! Idag ska jag upp till gläntan en stund och gratta mormor som fyller på tisdag. Sen klockan tre drar jag och kollar på Issa och Kajsa när dom dansar! :D så ser min dag ut pusshej!

Vill ha sommar!

godnatt!

Nu har jag kollat klart på idol och duschat. Blev en chill hemma ikväll ist med mamma och pappa. Klockan åtta gick vi på en lite promenad, ner till centrum och tillbaka. Snart blir det film sen ska jag allt sova! Åker in tidigt imorgon till Örebro för lite shopping. Sen på kvällen ska jag och Issa riva upp Laxå, och ha det jävligt kul med skojigt folk! :) Men nu blir de film som sakt! pusshej!


saknar dig så otroligt Emma!♥




photos!


dag 16!

Dag 16 – En låt som får mig att gråta.
Dag 17 – Min favorithögtid.
Dag 18 - Mina piercingar.
Dag 19 - En plats du aldrig kommer glömma
Dag 20 - Den senaste bilden jag tog på mig själv.
Dag 21 - Dina favorit hemsidor.
Dag 22 - Din favorit artist.
Dag 23 - En bild på när jag var liten.
Dag 24 - Det jag hatar mest.
Dag 25 - En bild jag är nöjd med på mig själv.


wavin flag kan verkligen få mig och gråta! kalles kaviar, där allt var som det borde vara!♥

efterlängtad fredag!

Nu är jag hemma efter en lååång fredag i skolan. Nu tänkte jag sätta på en film och chilla lite. Ikväll får jag se vad som händer, men tänker inte sitta hemma och tråka iaf! Det är något som är säkert! Usch vilken dag aså .. mycket som har hänt, så nu passar de bra med lite helg. När man inser att den man trivs bäst med , är falskast  .. då känns det! Nu blir det mys pusshej!



Gunvald Larsson♥

HAHA bästa som finns!

dag 15!

Dag 15 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 16 – En låt som får mig att gråta.
Dag 17 – Min favorithögtid.
Dag 18 - Mina piercingar.
Dag 19 - En plats du aldrig kommer glömma
Dag 20 - Den senaste bilden jag tog på mig själv.
Dag 21 - Dina favorit hemsidor.
Dag 22 - Din favorit artist.
Dag 23 - En bild på när jag var liten.
Dag 24 - Det jag hatar mest.
Dag 25 - En bild jag är nöjd med på mig själv.

Tagen av Mathilda!

träning!

ful utväxt blir ändring på måndag!

Nu är jag hemma från en lång lucia träning. Kommer aldrig lära mig alla låtar, får stå där och se fin ut ist ;) Snart drar jag på boxer med Issa. Men innan det ska jag kolla igenom so;n som jag har prov på imorgon. Missade ju det när jag va sjuk. Har oxå lämnat in den långa uppsatsen om treblinka! känns jävla skönt! :) Aja pusshej!

Nu blir det mat på bowlingen med mina brud...

imag0777 (MMS)

Nu blir det mat på bowlingen med mina brudar, med 2h och 40min rast hinner man mycket !


RSS 2.0