s l u t !


Idag fick vi inte lika bra flyt som de andra dagarna men vi kom iaf till kvarten. Första matchen imorse vann vi med 2-0 vilket betydde att vi kom etta i vår grupp. Sedan skulle vi vinna den där kvarten, men tyvärr .. Ni är grymma tjejer och kommer sakna er så sjukt mycket! Efer matchen stannade jag, Kajsa och Emma kvar för lite fotbolls tittande  sedan blev de donken och vidare hemmåt igen. Nu ska jag sätta på en film. pusssss!

kör bara kör!


Bild sen igår. 
Idag klockan ett köör vi sista grupp matchen och om vi vinner den kommer vi etta i gruppen och går vidare till a-slutspel :) Springer just nu runt i hela huset och sjunger och skriker så jäääävla taggad så nu smäller det! 

grymt brudar!


Denna dag gick super! Förta matchen vann vi med 2-1 och andra blev det 1-1 dock deras mål blev ett straff mål. Nu taggar vi om till morgondagen då vi möter Nora och förhoppningsvis går till kvartsfinal ! :D Väntar just nu på att mamma ska komma hem så vi kan åka till ica och handla lite. Medans jag väntar får m&m göra mig sällskap! pussss! 

Börjar bra!


Precis hem kommen från Örebro. Vann första matchen med 3-0, imorgon fortsätter vi med två matcher .. TAGGA till nu tjejer så tar vi det här! Juste vi fick spela blå vita idag! Nu väntar en skön dusch. 

mot örebrocupen!



Taggade tjejer som snart drar till Örebro och spelar cup! 

k l ä n i n g !


Hittade en vit fin kläning i garderoben precis nyss när jag var där och kollade! 

k o m u n a l !





Blev ett par toppen timmar där på stranden. Matilda och Eve var redan där när vi kom, vi fick med oss Jesper och jacob sedan kom Carro oxå. Kom precis ut ur duschen så nu ska jag fixa mig lite sedan drar jag vidare till Kajsa och sedan vidare till ica för att köpa lite gött efter det drar vi vidare till Jesper för lite grillning. Det är så här det ska va på sommarlovet! Medans jag lever livet så hoppas att ni har en bra sommar! :) Imorgon börjar oxå Örebrocupen vilket känns toppen!  pussss!

soooooooooooooooool


Nu är jag snart redo för att ta moppen ner till kumunal med kajsa. Sedan får vi hoppas att några fler hänger på. Men nu ska jag packa lite grejer, tar oxå med mig kamran så blir lite bilder sedan när jag kommer hem. pussss!

T i s d a g !

FÅRGA; Kan han inte städa själv eller? Han är ju liksom 16 :)

SVAR; Haha .. jo det är klart han kan, men eftersom att jag har världens snällaste kille som alltid ställer upp för mig. Så när han frågade om jag kunde, så kunde jag inte annat än att säga ja! :) 


Vi bjuder på en bild från någon gång


Just nu sitter jag och chillar i min "jätte" "stora" säng. Efter att jag va hos Jesper förut åkte jag och mamma till min morfar, usch mår dåligt .. han har så ont i sin rygg så han knappt kan le längre :/ Så fruktansvärt jobbigt att se honom lida. Skulle kunna göra vad som helst för att någon kommer på ett botomedel för canser! Efter mitt besök hos morfar åkt vi vidare och köpte jordgubbar sedan plockade vi upp Kajsa och sedan åkte vi hem till oss.  Åt mat, jordgubbar, grädde, kladdkaka, sedan kände vi för ett promend och nu är jag hem kommen från den. 

t i s d a g !


Har precis städat Jesper rum. Medans jag gjorde det så gjorde Jesper lite mat till oss. Snart ska vi gå upp till mig sedan drar jag nog till Kajsa. Sedan får vi se vad som händer i detta skit vädret. pusssss!

s v a r !

FRÅGA; Varför är det din sista träning?:)
SVAR; Vi har sommaruppehåll efter örebrocupen, sedan börjar vi inte igen förren i Augusti någon gång och då börjar jag i en skola i Forshaga.

Kommer sakna er rödvitt! 

the vow !


Kollade nyss klart på The vow. Rekommenderar den starkt. Iaf väntar just nu på besked om ifall de blir träning eller inte. Vilket jag hoppas det blir efter som att de är min sista träning i Laxå :( Usch känns hemst, men innan jag går så kööööttar vi på örebro cupen. Men nu ska jag göra lite nytta. pusssss!

R I G A !




Nu är jag hemma efter en bra men lite motgångar i Riga. Här får ni tre stycken bilder, 
bild 1: Något fint hus i gamla stan i Riga
Bild 2. Vi gick långt och hamnade tillslut på en marknad
Bild 3 Johanna gjorde en fin fiskbensfläta på båten hem 
Nu ska jag snart sätta igång och baka sedan ikväll blir det en lugn hemma kväll. Det känns toppen efter så lite sömn som jag har fått nu på sommarlovet. Sedan imorgon blir det fotbollsträning och kanske en eller annan kompis. Nu ska jag kika runt här på blogg.se efftersom att hela sidan är omgjord. pusss!

Jesper bloggar ..

tjeena, Elin ville att jag skulle blogga så ah.. Men inge att säga kramar Jesper!

s o m m a r k ä n s l o r !


'
Snart är det ett år sedan denna bilden togs. Förra året på midsommar var jag och mammas släkt i häggis och hade de mysigt. Iår åker jag ist till Riga med kryssning och har det  mys. Snart drar jag på träning och sedan vidare till Jesper och äter gött med han, Wille och Jacob. Sedan imorgon åker vi mot stockholm och sedan på båten. Så vi hörs igen när jag kommer hem eller senare ikväll.  Hoppas ni får en trevlig midsommar, för det tänker jag iaf ha! :D pusssss!

Promenad hem efter en molnig solnong vid k...

imag0645 (MMS)

Promenad hem efter en molnig solnong vid komunal


20/06

Förlåt för dålig upptatering. Men sov som sakt hos Jespers syrra inatt och kom hem runt tolv, efter det åkte jag till Kajsa, vi hann både med mat, solning, promenad och prat tillsklockan blev halv sju. Då vi gick till Rammundervallen för lite fotbolls tittande. Nu är jag precis hem kommen från Emma och Emil, var där och kollade på Emils små hundar. Nu är det dags för käk, pussss!

Gammal bild!

Bytte ut Jesper mot denna fina tjej!

imag0626 (MMS)

Bytte ut Jesper mot denna fina tjej!


looooooov!


Klockan är snart elva och solen skinner och jag hoppas att detta blir en bra dag! Runt ett drar jag och Jesper till Askersund och är kattvakt till hans systers katt. Om de är fint väder kanske vi badar, eller ah iaf jag! ;) Stannar där över natten och på onsdag får vi se när vi kommer hem. Men nu ska jag göra annat. pussss

tiden rullar på ..


Bilden är tagen för ungefär ett år sen, (skolavslutningen i åttan) Tänk vad fort tiden har gått detta år. Helt sjukt skönt men oxå den jobbigaste tiden i mitt liv! Nu ska jag byta kläder sedan drar jag till Issa. pusssss

2 Laxå - 1 kif


Detta firar vi med en julmust! Sedan go middag efter det åker jag till min älskling och stannar där över natten. F15-18 laxå if i mitt ♥ pussss

laxå if - kif


Match idag klockan fyra i örebro mot kif. Nu köör vi tjejer!

s p e x f o t o!


fullt ös medvetslös!


Igår kväll/natt var ju alla vi nior i skara och tog över hela skiten! Var så sjukt kul, fattar inte att jag har röst kvar så mycket som jag skrek! Men aja, Orkar inte berätta om allt men vi vann iaf trekampen plus vi skrek tusen gånger mer än alla andra! Habo äcklen var mer än hundra stycken och vi var ca sextio stycken och vi hördes mycket mer än dom! För er som ville veta så är det och kommer alltid vara krig mellan Laxå och Habo. Var så stolt igår att jag kom från Laxå. Imorse gick jag upp nio för att städa runt soptippen med fotbollslaget sedan efter de drog vi vidare till bodaborg. Så har varit en hel del saker nu, men fett roligt. Nu ska jag bara chilla denna kväll. pusssss!

s k a r a !

Över taggad för idag åker vi nior till skara. Bad, karuseller, karaoke, tävlingar, två feta discon osv .. Fatta att man är taggad :D Nu ska jag packa sedan fixa mig, sedan kanske jag drar ner till Emma. pusssss


mitt hjärta!


love u! Du är bland de bästa jag har och det är dig jag vill ha kvar! 
Nu är jag hemma efter en hel grym dag. Först skolavslutningen som gick bra, efter det blev de tårta hos morfar. Fick oxå se mina betyg och blev faktiskt rätt nöjd, MVG i idrott vilket jag inte trodde jag skulle få :) Runt sju gick jag och brudarna och åt på kinan. Efter det drog vi vidare till Matilda och hade de sköj. Nu börjar klockan närma sig tolv och jag ska sova. Imorgon bär det av till skara med alla nior. fuck yeeaaa nu kööör vi! :D

sommarlov!


mot kyrkan!

Helt sjukt rolig kväll igår! Nu ska jag snart åka till kyrkan och sedan få betygen och så sedan är det sommarlov! 

ett halv år!


Ett halv år idag med mitt hjärta! 
Ska bara platta håret sedan är jag klar för kvällen då vi nior ska ha midag. Massa dans och mat sedan uppträdanden! Ska blir sjukt skönt att slippa vissa i 9C men dom flesta kommer jag iaf sakna! Imorgon säger vi hejdå till varandra och fortsätter vidare utan varandra :( Men ikväll ska vi ha mega kul !Hoppas eran kväll blir lika bra.  pussssss

G U L D !


























9c ni är GULD!♥


mot brunnsnäs!

Snart åker jag till brunnsnäs med min klass toppen! BLoggar inte förrän jag kommer hem imorgon bitti, om de inte blir ett mobilinlägg. Men nu ska jag packas de sista. pussss!


SVAR till Mathilda!

FRÅGA; Åh. Var kommer toppen/klänningen ifrån? :D
SVAR; Den är från Missay, affären finns i Göteborg så mycket vet jag !:)



Det går bra nu!


VI kööör på och vi går bara upp! SÅ jävla bra är ni brudar! Nu ska jag sova efter en seger mot sturehov! Inte långt kvar i skolan heller, och imorgon drar vi i 9C och tältar. pussss!

b i l d e r !
















fler bilder kommer! Var och fotade förut med Kajsa och Issa, nu ska vi vidare på hemma match pusss!

Myser vid brasan!

imag0550 (MMS)

Myser vid brasan!


bilder från studenten!


Dom två snygga bilderna på Ludde. 





Nu är jag hemma från en rolig dag med mycket roligt. Snart drar jag vidare till Kajsa sedan ska vi och några till tjejer ha tjej kväll. HAHAHA något jag inte visste om men de blir säkert kul! :) pussss

s t u d e n t e n !




Så här ser jag ut just nu. Ska snart iväg och köra syster till kvinnerstaskolan sedan åker jag och mamma in till stan och grattar min sysling. Medans alla söta elever är i skolan ska jag ha det gött på stan. Bättre bilder kommer senare på min kläning men just nu är den ner packad och orkar inte ta upp den. Ha en bra dag! pussss

b l o n d !


Kom nyss hem från frisören. Hel nöjd med färgen plus ögonbrynen som även blev färgade! Alla vi nior är lediga idag för er som undrar, eftersom att vi hade hand om valborg. Ikväll blir det att heja på Benja och resten av a-laget. Men nu ska jag försöka laga lite mat. pussssss!

o n s d a g !




Detta fick jag med mig hem från Örebro. Var nyss på fotbolls träning, hade proffs träning med amandas mamma Eija var faktiskt riktigt kul! Slutade det hela med match med grabbarna :). Är ledig imorgon och på fredag så kanske sticker till Jesper sen och sover där och imorgon ska jag klippa, färga håret, plocka ögonbrynen och sedan kanske sola med Emma.  Nu ska jag iaf packa upp väskan. pussss

h e l g !

Nu har jag tagit min sista helg på centralskolan :). Känns super kul men såklart lite sådär trist.. Ska snart ner och kolla lite fotboll sedan får jag se vad som händer. Inget toppen väder precis  så ska nog sätta på mig hela garderoben. pussss!

Ge mig bra väder!

v å r r u s e t !


mammi i vitt





Tack brudar för en helgrym kväll. Nu ska jag gå och sova sedan blir det veckans sista skoldag denna vecka! :) godnatt!

m å n d a g !


Just nu är jag super glad. Idag på matten fick jag reda på att jag har G.:D. Här slutar det inte utan ikväll blir det mer roligt inne i Örebro med brudarna, Ska faktiskt springa vårruset och ha det kul! Nu ska jag packa och byta om sedan äta och mosa med musik. Så Ser min kväll ut. pussss!

s ö n d a g !

Denna söndag har inte bestått av så mycket, precis som alla andra. Men har iaf hinnit och boka en tur till Riga, hälsat på morfar och varit ute och gått. Nu ska jag ut och övningsköra. pussss!

från arkivet

s k j u t e r !




n y t t !


Nu är jag hemma efter en stund på marieberg. Fick med mig detta snygga linne från gina. Nu ska jag och Kajsa fika lite sedan får vi se vart kvällen tar mig, Kajsa och Emma. pussss!

krullet hälsar!


F r e d a g !

Nu är jag hemma efter en kanon träning med brudarna. Är helt slut och hungrig, ska snart hitta något att äta sedan drar jag till Jesper och sover där övernatten och imorgon blir det marieberg med Emma och Kajsa! Skriver senare ikväll pussss!

äkta kärlek!

RSS 2.0