Helton cup!

Har nu spelat min första handbolls match vilket gick bra för just mig men siffrorna var inte riktigt med oss. Imorgon går jag upp runt sju för tagga om till dag två. Familjen är här och vi har precis ätit pizza och nu blir de mys ! Puss!


Helg

Hej! Sitter just nu i soffan och kollar ensam hemma 3. Snöade här förut men tyvärr är allt redan borta ... Så sjukt tiden går imorgon ska jag spela min första handbolls match känner mig inte alla redo just nu men hoppas de kommer. Men de kanske beror på att jag är så sjukt nervös!!!! Är också ledig imorgon, så ikväll drar jag till killarna. Igår kväll gjorde jag, issa, Fredrik och Daniel ett pepparkakshus vilket blev super bra! Ha en trevlig dag imorgon i skolan, ska tänka på er när jag ligger i sängen pussss!


Onsdag!

Tjenare kollar just nu på ensam hemma, är de bara jag som älskar de filmerna? Sprang ju i måndags vilket gick ganska bra förut att jag nästan spydde. Hade en Inlämnings uppgift med issa tills idag vilket vi fick B/A på, super grymt ju. Imorgon är sista skoldagen för denna vecka eftersom att de är hemrese dag på fredag men jag stannar kvar pågående handbolls cup hela helgen i Karlstad. Äter just nu penicillinför att jag har fått borrelia :/ aja vi Hörs puss!


Gossip girl

Kollar just nu gossip girl och äter korv. Hade engelska prov idag som gick skit dåligt. Ska ut och springa halv nio med laget sen, men nu ska jag fortsätta puss!


Söndag ..

Nu har mitt hjärta åkt hem och jag känner mig ensam :( men tänkte gå till killarna och se vad de håller på med sedan kommer issa halv åtta. Helgen har varit kanon, varit med min älskling varje sekund! Vi tog en gym timma igår vilket känns idag. Nu drar jag till killarna puss!!


inspiration


Fredag !👑

Hej fredag! Sitter just nu hemma och väntar på att klockan ska bli 13.20 så idrotten kan börja. Skolan bjöd på taco idag vilket jag också ska äta med hjärtat ikväll. Har glömt att berätta att jag fick en förtidig julklapp i söndags vilket var en iPhone 5 vit :D tack mamma och pappa! Nu ska jag softa sedan gå till idrotten puss!


Karlstad

Hoppade nyss på bussen är påväg in till Karlstad för att fika och issa ska köpa en iPhone 5. Vi ska också träffa en vän till issa som heter Emma. Har haft sexualkunskap hela dagen med alla ettor vilket sög med också va kul. Men nu ska jag kolla på vägen innan jag spyr puss!


O n s d a g !

Två bilder från instagram denna vecka. - eeliinniilsson 
Har precis gjort hemma gjord pizza med issa som blev ass god. ska åka och träna handboll om en timma har verkligen kommit in i det nu och de är jätte kul. Saknar alla där hemma ass mycket redan och jag kommer inte hem innan lovet :/ I helgen kommer Jesper hit och myser, fyfan vad jag älskar den killen♥ Sedan nästa helg kommer familjen upp och jesper för att kolla på min handbolls cup. Imorgon tar jag och issa en sväng till karlstad pusss

Oden

Grymt bra spelat ihelgen brudar.

h e l g !

Ett år sedan♥
Nu åker brudarna snart iväg till Falköping för att spela Oden cup. Är så sjukt avis och så sjukt taggad! Åker upp imorgon och hejar. Har nu slutat för dagen så väntar på att min buss som ska gå 15.05 mot Laxå! Nu kööööööör ni brudar! love u all! Emma tänk på dejten nu! ;)  pusssss!

Skola

hejsan! Vilken match de va igår ni missade väl inte zlatans snygga mål? blev iaf en fotbolls kväll igår med klassen guld, med massor gott och hemma gjord pizza. Idag ska jag och issa fota killarnas hockey sedan få vi se vad som händer pusssss! 

Portkod 1321

Sitter just nu och kollar portkod 1321, så jävla grymt. va i skolan idag från 11.10 till 16.30 har också varit på handbolls träning.imorgon är de block som gäller hela dagen sedan handbolls träning. I helgen blir det kolla Oden cup sedan också lite mys med familjen men vi hörs imorgon puss!

Måndag

Helgen har varit kanon, varit med mitt hjärta, min familj och mina underbaravänner. I fredags tog jag de bara lugnt med Jesper och familjen sedan i lördags åt jag på bowligen med några kompisar sedan drog vi till Matilda och snackade. Igår blev de Marieberg med Kajà och Emma sedan lirade jag lite fotboll med Laxå brudarna blev oxå fin mat med familjen och film mys. Sitter just nu i skolan och har studiepass ikväll blir de handboll. Ha en bra dag pussss!:)

Skolan

Sitter just nu i skolan och inte gör ett skit. Väntar på mit samtal med Anna för att få reda på ett prov jag gjorde innan lovet. fredag idag också, så jävla skönt! farmor och farfar kommer klockan tre och hämtar mig och vi drar vidare till  Laxå :) vi hörs senare puss!
 

pusss älskling!

Jag och hjärtat igår på face time.
Morgonen började dåligt försov mig till åtta när jag skulle gå upp sju. Hade tjugo minuter på mig att fixa kastade på mig kläder sminkade mig super snabbt, borstade tänderna väckte calle som också sov. Ringde också Ekis (min mentor) och sa att jag va sen. skyndade mig till skolan och hann innan vi började! Haft block hela dagen med Frasse (y) Nu ska jag snart göra lite mat sedan blir de handboll halv åtta. pussss

Sängen

sitter just nu i sängen och surfar runt lite. Var på kostutbildning förut med handbollen, har också varit hos killarna gjort mat osv .. Ska nu snacka med Jesper på Face time sedan blir de att sova så godnatt förresten fattar inte varför bilderna blir snea någon idé? :)
 

Helloooooo

kom precis hem hade idrott sista lektionen med bollar. första lektionen idag började med utdelning av ipads. Ni vet väl att vi sport har lektioner med vilt? aja iaf nu har en tjej från hund bytt till vilt så nu är vi ist tre tjejer :) ska snart ta lite mat gröt står nog på listan sedan halv nio Blire handboll pusss nu ska jag fortsätta spela 

I skolan

Tjaaa har de chill i skolan tsm med min iPad och lite säär barn

New.

Fick med mig detta linne hem i torsdags. 

f r e d a g

Årets skolfoto .. haha missnöjd som vanligt. Vaknade hos Jesper imorse sedan åkte jag till graven tillsammans med syrran mamma och emil. Bion igår var en sån besvikelse aja kvällen består av film med mamma pussss!

dip dye

Nöjd tjej drar sig till örebro för shopping och bio pussss!
 

RSS 2.0