jullov! ♥

Bild sedan heltoncup. 
Sitter just nu hemma i laxå och väntar på att maten ska bli klar. Efter maten ska jag åka till Jesper och stanna där tillsimorgon, vi ska fira våran ettårs dag fast dock en dag sent. Har nu tagit jullov vilket är sjukt gött! Nu är maten klar så vi hörs senare pussss!

Ett år!!

Tja. Ligger just nu i min lilla soffa och kollar tv. Luciacupen igår gick rätt bra endå, vi kom till semi och förlorad emot killarna i vilt 3 som sedan vann hela skiten. Hade nyss julbord med klassen vilken var väldigt gott! Idag har jag och Jesper ett år vilket är sjukt Nice, men eftersom att jag är här i Forshaga och han i Laxå så kan vi inte träffas :/ men vi firar imorgon istället älskar den killen så sjukt mycket ! Imorgon klockan elva börjar mitt jullov :) puss !


Sorry ....

Har tyvärr haft så mycket denna och förra veckan så har inte hunnit med bloggen. Idag har jag varit i skolan och haft en presentation om mig själv för klassen har också städat för städkontrollen vilket gick kanon nu ska jag snart äta och sedan gå på luciacupen som skolan har fixat vilket är en fotbolls cup som håller på från halv elva ? Till tio över två inatt. Imorgon har jag och älskling varit tillsammans i ett helt år <3 aja nu ska jag värma pizzan i mikron puss!


Handboll

Haft en väldigt rolig helg med mycket handboll nu sitter jag i skolan och har läs och taggar för en ny Skolvecka, ikväll blir de handboll puss!


RSS 2.0