T O R S D A G !

Jag är på topphumör! Matchen igår gick kanon vi vann med 2-0 men egentligen 3-0 men dommaren såg det som en stolpe .. suck aja iaf ska snart ner och sola med Emma sedan vidare till Issa och kajsa och efter det match på rammundervallen. A-laget som spelar och det innebär att min tränare spelar så nu ska det hejas! Kanske skriver senare ikväll pusss!!

BILD FRÅN ARKIV

laxå- lillån


Fick bli en söt gammal bild. 
Om ungefär 40min har vi samling, idag spelar vi på hemma plan klockan sju. Matchen spelas mot lillån och nu ska jag dunka musik pussss!

juliaresan!


Ta tio minuter av ditt liv  och kolla på denna video, värd varenda minut!♥

m å n d a g !


Fick bli en fin kärleks bild. 
Har precis ätit lite paj som mamma har fixat. Var på träning förut som gick sådär, här med ska vi betala för varje gång vi svär .. ojojoj nu ruller pengarna in i lagkassan! Höhö imorgon fortsätter ännu en dag i skolan, och efter vet jag inte vad som händer. Men nu ska jag iaf kolla läxan till imorgon sedan kolla tv pusssss!


s u m m e r !










Min söndag blev ovanligt bra. Var och badade med mamma, syrran, Emil och Jesper. Sedan har jag hälsat på morfar och satt blommor på mormors grav, saknar henne något enormt mycket♥ Nu ska jag hjälpa mamma med maten! pussss!

j a t a c k !









g o d n a t t !


Nu sägrer vi godnatt efter en bra grillkväll med bra folk! Imorgon blir det fotbolls match mot ösk söder sedan mat med släkten. goooodnatt!

där jag mår som allra bäst!



s o m m a r !

Nu är det bara sommarlovet jag saknar! Allt är på topp och friluftsdagen blev helt okej. trycker just nu i mig vatten! Ikväll klockan sju blir det hemma match mot adolfsberg :) Så nu tagggar vi till tjejer! Har inte så mycket mer att säga. pussss!

ska försöka få med mig någon kompis ut och fota massor!

allt du är!


favorit låt! 
Har legat och solat sedan jag kom hem till nu! Helt underbart, allt är bara på topp just nu. Ska på en prromenad lite senare med Emma. Imorgon ska alla på skolan åka till skiren och kanske bada och gå runt i grupper. Sedan klockan sju kööör vi hemma match, nu är det våran tur att få lite poäng! :) pussss

t o p p e n v ä d e r !



Har precis kommit in från en skön sol stund. Men som vanligt lite små röd .. Ska sätta igång och packa väskan snart sedan drar jag ner på träning i detta toppen vädret! I love it!♥ pussss!

g o d n a t t !

Denna dag har varit kanon! vaknade upp bredvid men älskling, mysit med film till 12 osv.. runt ett åkte vi till Jespers morfar och åt! Klockan halv fyra åkte jag vidare till örebro med pappa, Emma och Kajsa för att kolla fotboll. Det gick ju inte som tänkt ösk förlorade som alla andra matcher än så länge. Har oxå anmält mig och några tjejer till vårrustet, härligt nu kööör vi chipsbrudar ;) Aja imorgon är det skolan igen .. hemskt en helv vecka. Mén nu ska jag sova blev inte mycket sömn inatt.pussss!



l ö r d a g !

Går dagen blev kanske inte som tänkt men endå helt okej kväll! Har redan hunnit med att träna lite fotboll idag. Ikväll blir det lite kalas för mig, syrran och mamma med kött och tårta. Nu tänker jag fixa mig lite sedan blir det att vila en stund. pusssss!


ny bikini!


ny bikini! 
Nu är jag hemma från marieberg blev ett liter köp idag. Eftersom att jag köpte ganska mycket förra helgen så fick det bara bli en bikini. Men fett nöjd iaf! Nu ska jag dra till Emma sen får vi se vart natten tar oss! pussss

Shopping med brudarna !

imag0521 (MMS)

Shopping med brudarna !


i n l o v e !


l å n g h e l g !


Kolla in vilka snygga bikinis som gina har fått in. Den vita satsar jag på iaf! Idag har alla nior dansat pardans usch .. hatar dans men de va faktiskt helt okej! Nu ska jag höja volymen och tagga till dagens match mot eker! Grymt nu köööör vi brudar, mosa! :D

Mot rammundervallen för att kolla lite fot...

imag0507 (MMS)

Mot rammundervallen för att kolla lite fotboll!


20år!


grattis på din 20 årsdag bästa syster!♥

h e m m a !

Nu är jag hemma efter en toppen helg i Göteborg. Fick med mig mycket bra saker hem oxå! Nu ska jag ta en lång dusch sedan krypa ner i sängen och kolla tv och plugga. Pussss

ps;
jag och Jesper har fem månader idag, älskar dig grabben!

Q/A



Fråga; Var är den ifrån? Jättesnygg:)
Svar; Tack du. Affären heter weekday och ligger på drottninggatan i Stockholm! :)

F r e d a g !


ph; me now!
Nu är jag hemma efter en härlig blöt träning. Men dock så fick Matilda hårda bollar i huvudet men vi hoppas det ordnar sig! Imorgon åker jag till Göteborg med Kajsa! Så nu längtar jag inte bara lite. Är borta till Söndag men kommer nog upp ett eller annat inlägg. Men nu ska jag kladda in olja i håret, sedan ikväll blir kul med  Kajsa och Emma :). pusssss!

new jacket!




Igår skulle Jesper hitta en present åt mig, och det gick väl inte så bra. Men jag peckade ut en vårjacka så nu är den min från min baby!

birthday!


Idag är det min och mammas dag! Grattis på oss!♥

Hemma!


Nu är jag hemma efter en bra dag i stockholm! Åkte buss dit tjugo över åtta imorse och kom sedan hem för en timma sedan? Har varit och kollat på rikstan som va rätt tråkigt men fett sköna stolar i kammaren. Var väl där någon/några timmar, sedan blev de att göra staden resten av tiden. Innan rikstaden hann vi med lite mat på kinan! Gööööt de, med efterrätt och allt! ;) Nu ska jag leta efter någon bra film sedan krypa ner under täcket och sova. Ju tidigare jag somnar ju tidigare fyller jag år:D! så godnatt!

starships!


Nu taggar jag till hundra! Klockan sju ikväll kämpar vi för seger på ramundervallen! Skolan idag har varit rätt chill. Rolf (våran no lärare) skrämde mig till tusen. Fyfan säger jag bara trodde jag skulle svimma! Hade matte sista timmen ist för Tyska, friidrott på gympan vilket jag ligger på VG+ :D. Nuuu kämpar jag för MVG ! Imorgon drar jag och alla andra nior till stockholm och röjer! Sedan på Torsdag fyller jag och på samma gång är vi lediga :) yeah let's go! :D Livet leker, inte längra kvar till sommarlov oxå! Pussssss!

fotboll!♥


Bild sedan lindesberg matchen. 
Har precis kommit hem från ramundervallen, från klockan fem till klockan sex hade vi träning. Efter det stannade jag och några brudar kvar för lite boll titt. I halvlek drog Kajsa hem och jag och Emma till bk för lite mat. Nu ska jag lägga  mig i sängen för lite tv titt. Imorgon köör vi åter en match fast då hemma mot Kumla, TAGGA! Pussss!

6 maj!


Ifredags var jag inne i Örebro för att kolla på virginska skolan med några kompisar. När vi hade kollat klart på allt intressant så blev det lite shopping, efter som att jag fyller snart (10maj:D) så fick jag välja något av Emma och Issa. Så jag valde dom här snygga shortsen från gina! Toppen köpte jag för mina egna pengar och den kommer oxå från gina. Gårdagen bliv rätt bra kollade på fotboll klockan elva, sedan vidare till kajsa, runt sju blev det tjej middag hos Emma, cyklade till Antony efter det och sedan runt tolv åkte jag till Jesper och stannade där över natten. Idag åker jag in till hallsberg för lite dans uppvisning :) Toppen helg, veckan blir väl inte så mycket sämre! Ha en bra Söndag, pusssss!

svar till emilia!

FRÅGA;
grym blogg!:)
em fråga; vilka är dina bästavänner/bästa vän? :D
skulle vara kul och veta :)

SVAR; 
Tack du! Mina allrabästavänner just nu är Kajsa, Issa och Emma. Har helt klart fler kompisar som är super bra men dom tre umgås jag med oftast :) 

träning!

^
Igår kväll var jag och Jesper ute och sprang. Så dålig kondis vi har så är jag riktigt nöjd med dom fem km vi sprang. Idag åkte jag till örebro och kollade på en skola där med Emma och Issa. Har oxå hunnit med en fotbolls träning, snart drar jag till Röfors för att kolla fotboll. Ikväll blir det tårt kalas ;) pussssss

Seriepremiär!


Solen skiner och jag är röd. Har haft två nationella prov idag. Snart drar jag på seriepremiär med bästa laget! Nu köööör vi brudar! :D

första maj!

Har varken haft tid eller lust att blogga nu på sista tiden. Sov ju i Issas sommarstuga i Söndags med massa härligt folk. Sedan igår hade vi nior hand om ett disco till ett, och idag har jag sovit länge, solat, kollat fotboll, spelat fotboll och varit med Jesper. Hela denna lång helg har varit toppen och vill tacka er alla som gjorde den super :). Nu ska jag dusch sedan smörja in mig efter det blir det sängen med film! pussss!

mys i söndags!

RSS 2.0