Lite porr sådär!


Snyggare brudar får man leta efter. Blev några sjukt roliga timmar där på g-vik. Med mycket skratt och mat ;) HAHA tack brudar! Barn gympan gick oxå bra. Imorgon köör vi skola igen .. taggad? - nä. Men vi hörs imorgon pusssss

gustavsvik nu med brudarna :)

imag0958 (MMS)

gustavsvik nu med brudarna :)


mage!

Nu är jag redo och klar för att åka till g-vik med brudarna. Kommer bli en grym dag sedan klockan fem drar jag vidare på barngympa :) pusss

bytt percing!

black and White!




i'm in love

Min natt spenderades hos bästa Jesper. Blev först en skojig kväll hos Gabbe med lite folk. Sedan drog jag och baby till han och kollade på film och hade en grym natt! Somnade oxå ganska fort och vaknade tidigt så är ganska trött. Idag blev det lite bowling med våran familj och syrrans killes familj sedan fotbolls träning på det! Härligt, Imorgon har vi ledigt från skolan så blir gustavsvik med Carro och Issa istället!:)  Men ska försöka uppdatera något mer ikväll. pussss 



it's the little things that makes life big

tjena grabbs!
nu är jag kajsa och carro hos issa och fixar oss lite smått. Snart ska vi ut och se vart kvällen tar oss. Förmodligen till gabbe :) men vi hörs lite senare!
pusshej !

en bild sen nyår på issa, kajsa och emmsi!


bästa morfar!♥


Grattis bästavän!

öppethus!

Idag har vi haft öppethus på skolan, halva dagen i skolan idag plus ledig på måndag. TOPPEN! Igår blev det bio med Jesper som planerat, riktigt mysigt. Blev oxå lite shopping. Idag fyller min morfar 85år så blir lite kalas. Sedan ikväll blir det en brud kväll! Toppen! men vi hörs senre pussss



Usch känner mig riktigt dålig. Men nu i ni...

Usch känner mig riktigt dålig. Men nu i nian har jag valt att ta skolan först och sedan träning och kompisar. Så bloggningen har hamnat lite åt sidan. Men idag har jag iaf pluggar och tränat fotboll. Imorgon blir det Örebro och bio med Jesper :) så får se om jag hinner blogga. Men ha det så bra så länge pusshej!


u smile i smile!






ajemen!

Äntligen kan jag koppla av en stund. Kollade lite fotboll efter skolan i esab hallen. Efter det drog jag, issa, kajsa och Carro till gymmet! Körde lite mage, armar och gick. Blev ett ganska kort pass men lika bra de! Sedan när jag kom hem blev det återigen plugg .. usch! Men aja nu är jag ganska redo till provet på fredag. Imorgon blir det fotboll igen, men utan bästa Samuel :( Ikväll blir det kebabtallrik mums, de va länge sen! 


Dagens!




Nu är jag äntligen hemma från en jobbig skoldag. Tänkte snart ta lite och äta sedan börja att plugga .. ikväll blir det boxer med många grabbar och tjejer. Men självklart slår jag på min box issa ;) Men vi hörs senre. pusss!

redo!




nu kööör vi!!!!

Plugg, plugg, plugg, plugg

Nu blir det biologi tills det är dags för att dra på barngympa. Var på alleskolan idag med alla 9;or och kollade runt lite. Och nu vet jag, där ska jag inte gå! Men vi hörs senare ikväll eller imorgon. puss


ge mig sommarlov!

look at me and say the truth!


UTAN DINA ANDETAG!

Nu har jag bakat klart alla hundra muffins! Ikväll blir det träning och efter fika med laget, efter som Samuel slutar :( Usch vad vi kommer sakna den killen! Men nu tänkte jag faktiskt ta och smaka en (a) sedan plugga lite biologi. Men vi hör kanske senare ikväll. pussss





gooo lördag!

Tjenare! Bamsegympan gick sjukt bra. Just nu är Kajsa här hos mig, kanske drar ut en sväng lite senre. Men får se hur det blir med det. Hörs mer imorgon eller senare ikväll. pussss!

gitarr

Oj den här kvällen gick fort. Kom hem från Jesper vid åtta? Efter som han skulle vidare till Gabbe då. sen dess har jag ätit och kollar tv. Usch är grymt jäkla trött så tänkte sätta på en film och sedan sova. Imorgon blir det Bamsegympa/utbildning från halv tio till fyra? Usch tidigt .. Senare mot kvällen blir det att umgås med Kajsa:) Men aja Vi hörs imorgon!
Min fina pojkvän visar hur grym han verkligen är!

shorts!





Dom här snygga shortsen hittar du HÄR. Rekommenderar dom alla starkt!

me today!




Nu har jag varit hemma ett tag från skolan. Har både hunnit med Engelskan och Tyskan, känns skönt för snart packar jag väskan till fotbollen.fuck yeeeaaa vad jag har längtat! Men innan det blir det frukt sallad. Hare bra!

rast!

Sitter just nu i data salen tsm med Julia, Carro och chrille. Har egentligen rast men smög in lite tidigare! Snart drar vi igång so;n. Idag är det fotbollsträning äntligen :d Men vi hörs när jag kommer hem klockan tre. pusshej


yao!


Den här snygga tröjan fick jag bära idag! som jag har fått av min fina pojkvän. Sitter just nu och taggar till dagens andra tränings. Blev powergympa förut på Friskon var faktiskt riktigt jobbigt. Sedan ikväll drar vi vidare och kör powerdance. Får se hur det går, jag som inte har en enda taktkännsla (a) Men vi hörs senare. pusshej!

black and White!

Förlåt för två blogginlägg på raken. Men har knappt tid men någonting längre. Idag har jag kört två tränings pass. Ett på gymmet och en boxning sen skolan och läxor på det. Men ska försöka bättre mig lite (a) Imorgon blir det åter igen två pass. En med frisko hela eftermiddagen sen med syrran och någora mer (power dance, Ithink) så nu taggar vi till beach 2012! Men nu blir det lita nyttig mat. bye!

sommarbild!

Hemma efter en hård träning!

imag0946 (MMS)

Hemma efter en hård träning!


Mums det bästa som finns .. plugg till mat...

imag0942 (MMS)

Mums det bästa som finns .. plugg till matte prov imorgon!


trött brud!

Nu är jag hemma efter en jobbig måndag! Usch somnade nästan på svenskan. Nu har jag precis ätit lite, tänkte snart ta fram böckerna och plugga lite -.- Senare åker jag till esab-hallen och hjälper till på barn-gympan. Men nu väntar böckerna. hare bra :) 


högt över molnen

Nu är jag hemma efter en jobbig men super rolig träning. Har oxå varit hos Jesper och myst lite. Imorgon är det måndag igen och det innebär skola ..  -.- usch orkar inte redan skol trött. Man aja är ju bara en termin kvar på central :) Sen drar vi vidare. Imorgon börjar jag oxå att "jobba" på barn-gympan här i Laxå. Ska ju bli kul ;)Har Inte så mycket mer att säga men vi hörs imorgon pusshej!



Senare än aldrig!

Hur var ditt år (2011)? - Både dåligt och bra.

 

Har du gråtit? - ah
Har du skrattat? - Ja!
Har du sovit i tält? - tror icke de
Har du sovit under bar himmel? - nope
Har du varit på Gröna Lund? -
Har du varit på Liseberg? - jao
Har du varit på Kneipbyn? - ?
Har du varit i en annan stad? - Ja
Har du bott hemma? - Ja

Dina vänner under 2011.
Har en nära vän dött? -
Har en vän sökt tröst hos dig? - Ja
Har du sökt tröst hos en vän? - Ja
Har du sovit över hos en vän? - Ja
Har du varit kär i en vän? -
Har du fått mer en fem nya vänner under året? - yes
När har du som mest...
Gråtit under 2011? Slutet och mitten
Skrattat under 2011? - ofta!
Under 2011 har jag:
Har du varit kär? - yes
Har du kysst någon? - Ja de har jag.
Har du pussat någon? - Ja
Har du kramat någon? - Ja haha
När...
Grät du senast? Torsdags

 

 

skrattade du senast? - Idag
Duschade du senast? - går
Lyssnade du på musik senast? - Gör de nu
Hade du kul senast? - går

 

 


Vem..
Kramade du senast? - mamma?
Pussade du senast? - Jesper
Pratade du i telefon med senast? - mamma
Fick du sms av senast? - hemligt
Hade du tråkigt med senast? - Mig själv
Dig..
Vad heter du? - Elin Mathilda Nilsson
Hur gammal är du? - 15
När fyller du år? - på mammas födelsedag
Tycker du om någon just nu? - Ja
Jag samlar på? - Ingenting
Gröna eller röda äpplen? - Gröna
Vem ringer/smsar du när du är arg/ledsen? - beror på

 

 

Vilken tid gick du upp idag? - halv nio
Har du sovit i din egna säng inatt? - ja
Hur svarar du i telefon? - mobilen hallå, hemma hej det är Elin
Vad ska du göra imorgon? - träna, va med Jesper
Var vill du bo när du blir stor? - Örebro eller gbg
Är det okej att gråta? - för en sticka nej!
Vilken årstid tycker du bäst om? - sommaren!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? - nej?
Solar du ofta? - sommaren
Tror du på ett liv efter döden? - maybe
Är du morgon eller kvällsmänniska? - kvällsmänniska
vilken ögonfärg har du? - Typ grön/blå
Vilka hårfärger har du haft? brunt, blont, blandat
Är du beroende av något? - Jaaa
Brukar du bädda sängen? - om jag hinner
Har du kysst någon under den senaste veckorna? Ja
Saknar du någon nu? - Ja.

 


busigt!


HAHAHA!

Lördag






Nu har jag varit hemma ett tag. Forshaga var ju grymt bra, tror det blir att söka dit. lägenheterna var jätte stora och fina. Iaf blev inget Jesper idag, fryser och har ont i huvudet så tänkte ta det lite lugnt idag och åka dit imorgon ist innan träningen :) Nu är pommesen och kycklingen klar, vi hörs senare!

lev din dröm!

Nu är jag hemma från Jesper. Blev en lugn filmkväll med filmen "fredag den 13" Som passade så bra just idag ;) Imorgon åker jag som sakt till forshaga och kollar in skolan där. Efter det åker jag till Jesper och myser lite. Åker redan halv tio så får se om jag orkar blogga innan. Men det märker ni ju. godnatt!

jag & Matilda today!

heeelg!

Nu har jag duchat, var och gymmade förut med några brudar och sedan lite killar. Nu taggar vi till beach 2012! Snart drar jag till Kajsa och sedan kanske vidare till Jesper med lite folk. Men får se hur det blir. Imorgon åker jag till forshaga och kollar på ett gymnasium där. En månad för mig och Jesper idag oxå! :D Men vi hörs mer imorgon!




home!

Nu är jag hemma från en helt okej skoldag. Usch så här trött har inte jag varit på länge! Tänkte sätta mig och plugga lite Tyska och engelska nu, sedan sätta på en film och vila lite till träningen ikväll. Hare bra så länge! 


me today

TIPS!









Dom här snygga iphone skalen kommer här ifrån. Blev visst två till inlägg idag men nu går jag och sover!

DON'T LOOK BACK!









godnatt!

Förlåt för en dålig uppdatering. Men har varit hos Jesper en hel del idag, och sedan har jag oxå ätit och duschat. Nu tänkte jag kolla igenom läxan tills på Fredag sedan kanske sätta på en film. Imorgon är det Torsdag och innebär en lugn dag i skolan! Hare så bra! godnatt!

kvälls mys med mammi!

jag förlorar varje gång ..





Vilken?







Funderar på någon av dom, men vilken? hjälp mig? :D

biff!

Idag var det första skoldagen efter lovet, det blev en ovanlig lugn dag. Men kom endå hem med tre läxor .. kul liv! Efter skolan gick jag, Carro och Issa till bowlingen och gymmade med några boys. Resten av kvällen sätter jag nog på en film eller något liknande. Hare bra!


jag nästa!

suck skola ..

Dagen blev visst lite kort.. tänkte gå upp tidigt idag eftersom skolan börjar imorgon men icke. Pappa väckte mig ist klockan ett?  Sedan dess har jag städat rummet och varit hos älsklingen. Nu ropar mamma på mat. så dags att äta lite kvälls mat. Godnatt! :) 


romme!

Har precis kommit upp ur ett super skönt bad. Trodde nästan att jag skulle dö av kallhet idag -10 .. vad är det här typ plus? Aja nu är jag hemma iaf ska nog ta på mig lite kläder sedan blir det datorn resten av kvällen. Hare bra!



Nu tar vi en paus på toppen stugan för att...

imag0922 (MMS)

Nu tar vi en paus på toppen stugan för att värma fötterna lite !


boll!

Nu är jag hemma igen från esab hallen. Laxå if p97 slutade på en tredje plats. Tänkte snart sätta på en film och sedan sova. Imorgon ringer klockan tio i sex sedan halv sju åker jag till Romme För lite skidåkning. godnatt! 



Sitter just nu i Esab hallen och kollar fo...

Sitter just nu i Esab hallen och kollar fotboll tsm med Gött folk. Imorgon drar jag till romme och åker lite skidor. Ses senare ikväll :)


godnatt!

Nu är jag hemma efter en hel dag i esab hallen. Laxå slutade till sist på fjärde plats efter att ha kämpat super bra! Imorgon blir det åter igen en heldag i esab hallen. Men nu tänkte jag slå på en film och sedan sova. men vi hörs mer imorgon bitti någon gång. godnatt!


dagens;






så här ser jag ut idag. Snart ska jag sätta igång och göra lite mat, sedan drar jag och Kajsa till esab hallen och kollar lite fotboll. men vi hörs senare ikväll.

mys!




Nu har jag krupit ner i min one piece. Blir datan ett tag till sedan blir det sängen med någon film!

dagis!

Nu är jag hemma efter en jobbig men rolig dag på dagis. Mamma frågade för några dagar sen om jag kunde hjälpa henne på dagiset för att det skulle komma många barn. Men när vi kommer dit är mer än hälften av barnen lediga. Men nu blir iaf plånboken mätt ett tag! Imorgon blir det nyårscupen igen och kolla p98or. Härligt ses senare.


nyårscupen

Idag drar jag, Issa, Jesper och Jens in till stan och kollar lite bio. Går dagen med en hel del fotboll slutade helt okej. Vann gruppen kom vidare till semi förlorade, sedan blev vi tillslut fyra efter en grym dag! Nu blir det lite fix!

laxå if lag 1


Benja förklarar hur man slaktar små flickor! ;) 







'




sa någon mål? 












we are number one! 

Laxå if lag 2!




Benja muckar med domaren








nu kööör vi brudar!



dagenas;

Snart drar jag till esab hallen med mina brudar! 




black and White!

Nu är jag hemma efter att ha räknat varer på ica med laget. Fyfan va jobbigt de va men aja det luktar pengar! Imorgon börjar nyårscupen och det är p97 som spelar. från nio till tolv ska jag, Carro och Issa stå i kansliet. Annars hänger jag där med allt folk.Sen på Tisdag smäller det för oss! :) hörs imorgon! 


nyår!

Helt sjukt 2012 nu och jorden går under om 11månader? Fuck yeeaa! Går kvällen/natten hos Antony blev helt galen men oxå jävla kul :D Tack brudar och killar för att ni gjorde den så grym! 



























förfesten med brudarna!♥

gott nytt år!

Nu har jag och jesper vaknat. Han står just nu och gör lite frukost till mig, gulligt va? Går kvällen blev hel grym! Den spenderades hos antony med massa härligt folk. Aja nu kommer frukosten.


RSS 2.0