Imorgon drar vi!

Tjena, nu är det kajsa som skriver och just nu sitter jag och elin hemma hos henne och chillar, och vi ska snart dra ner till issa. Fårse om vi cyklar för de oskar ju :( men i allafall så imorgon drar jag och elin till Kreta, så då slipper vi sverige och det här vädret i en hel vecka! kommer bli super, men ni får ha det så himla bra pusss. /kajsa


 fick bli en bild sen några dagar innan skolavslutningen på elin och mig!

stora väskan!



Packar just nu för fullt och har snart fått ner allt i väskan. Tänkte fortsätta imorgon och ist lägga mig och kola lite  film. Hörde att de skulle bli fint fint väder imorgon så ska väl passa på att sola lite! Ha en bra kväll. pussss!

packning ..


Jag och morfar! 
Juste nu ligger morfar i karlskoga på sjukhuset och mår dåligt .. Tänkte åka dit senare med mamma och Emma och hälsa på honom. Går kvällen och natten blev rätt bra tårtkalas för Jesper, fotboll, film, roliga klipp på datorn osv .. kom hem runt halv tre, tre? eh skit samma Jesper körde iaf hem mig med moppen medans Kajsa fick cykla och dom andra gå. Nu ska jag iaf fortsätta packa tills på Söndag då vi flyger till det varma! pusssss!

Hjo stad!




Lite bilder sedan Hjo! 
Idag fyller Jesper 16år och jag tänkte dra dit och gratta honom och göra hans dag kanon! Idag är det oxå han som bästämmer .. Går kvällen/natten blev varm men bra i Antonys rum. Dock när vi åkte hem blev bilfönstret krossat, någon idiot som kasta något kanske? Aja iaf nu ska jag duka för mat. pussss! Juste helt sjukt åker på Söndag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D 

h e m m a !


Nu är jag hemma efter några bra dagars camping i Hjo. Drar vidare mot Antony med bra folk! pusss!

lol!


Har precis kollat klart på filmen "lol". Kunde inte släppa filmen en sikund ... gud så bra den va! Väntar just nu på att maten ska bli klart! sedan åker jag, Jesper, mamma och pappa och campar några dagar pusss!

h e m m a !


Nu är jag och Jesper hemma igen från Göteborg.Vi sitter just nu och lyssnar igenom all min musik på min första telefon.. haha. Liseberg igår va grymt kul men såklart va de typ 40min+ kö! Men nu tänker vi kolla på andra avenyn! pusss!

F r e d a g !


Kom nyss hem från morfar, han ringde när vi var påväg hem från Häggis och ville att mamma och jag skulle komma.   Dagen har spenderats i Häggis hela dagen och haft super roligt! Tog oxå en tripp till ullsansmo för bad och sol. Nu håller jag på att pack tillsimorgon då jag och hjärtat åker till Göteborg och sover på hotell en natt, blir oxå liseberg och kanske lite shopping! :) Nu ska jag springa ner i duschen sedan äta lite kvällsmat och sedan blir det sängen för att sova. pusss!

trist..

hej, just nu går tiden bara sakta och om jag ska va helt ärlig så har jag super tråkigt. Väntar just nu på att degen till bullarna ska gäsa klart! Nästan alla mina kompisar är bort resta och jag får snart panik på att detta sommarlov snart är över!!!!! USSSSSSSSSSCHHH.. hejdå! 

onsdag!


Nu är jag redo för lite målning i Brunnsnäs! Är bara så sjukt trött, kunde inte somna förrens tre inatt kanske. Senare idag åker jag till Jesper! pusss!

17/7

Nu är jag hemma efter en sväng hos Issa. Var där med mamma och snackade om forshaga, ska faktiskt bli både roligt och väldigt tråkigt att flytta! Men just nu känns det bra, vet oxå att de är jag och Issa i klassen med elva killar :) Har oxå hunnit med att klippa gräset, sola, hälsat på morfar och handlat. Denna kväll får bli en mys kväll med mammi och pappi! pussss


hem ljuva hem






Nu är jag hemma efter fyra dagar i Kaggebo. Tog en tripp till västervik i går har oxå hunnit med fiske, sol, bad och mys! Sitter just nu och äter popcorn och kollar wallander på fyran. Ha det bra! 

sju grymma månader!

 
Sju underbara månader med mitt hjärta idag. Om ca en halvtimme drar vi till Kaggebo och myser vid havet♥

F r e d a g !


Senare idag sticker jag och hjärtat till Kaggebo och har det skönt. Kommer hem på måndag igen. Har ingen dator med mig, men om det går att mobilblogga gör jag det kommer iaf vara social på instagram där jag heter eeliinniilsson. nu ska jag packa det sista!Ha en bra helg! 

forever21!


 

hate this weather!


Godmorgon? Vilket toppen väder de är idag .. eller inte!! Usch känns inte ens som sommar. Idag blir det nog en dag med Emmsi, vad vi ska hitta på har jag ingen aning om! Nu ska jag skriva massa papper till Forshaga (skolan jag ska gå på) Ha en bra dag i detta väder! pussss

S v a r !

FRÅGA; 
Vet du vrf mathilda har satt lösen på sin blogg? Jag tyckte den va skit bra att läsa :( vetu om hon kmr ta bort lösenordet? Uppskattar snabbt svar i ett inlägg på bloggen!!!

SVAR;
Ska jag vara ärlig så vet jag inte! Men hon har säkert inte tid nu, och jag tror att hon kommer tillbaka inom kort! 

snyggt par i brillor!


Hej, har haft en mysig dag med mammi och Jesper i marieberg och stan. Bion var oxå riktigt mysig och bra. Fick med mig ett svart virkat linne från gina och en present åt Jesper. Imorgon blir det en dag i Häggis eller en dag med Emmsi :) Men vi hörs imorgon nu blir det film i min ensamhet. godnatt! 

tacokväll !




Går dagen blev riktigt bra. Först bad som sakt sedan taco hos Kajsa. Just nu fixar jag mig för senare åker jag, mamma och Jesper till marieberg sedan bio med mitt hjärta. Så vi hörs senare ikväll eller imorgon! pussss!

b r å t t o m !


Bild sen förra sommaren! 
Har igentligen super bråttom.. har varit i Hallsbergs badhus hela dagen med super brudar! Nu ska vi vidare till ica sedan taco kväll hos Kajsa. pussss

nionde juli!


Min morfar och mamma förut!♥
Idag har jag hunnit med massor av grejer. Mamma väckte mig redan klockan nio imorse, klockan tio åkte vi till Brunnsnäs och målade. När vi kom hem tvättade jag morfars gamla volvo sedan åkte vi ner och hälsade på morfar. Imorgon blir det en dag med Issa och Kajsa, ikväll blir det tv med mammi och pappi. pusss


h e m m a !




Nu är jag hemma efter ett par roliga dagar i Askersund. Tog med mig kamran men såklart glömde jag den inne varje gång. Sedan blev det inte heller så mycket bilder inne förutom på katten. Jag tänkte ju mobilblogga men det fungerade inte .. typiskt .. Igår kväll kom ju lite folk till mig och Jesper som Kajsa skrev om. Kvällen blev bra med bad, mat och mycket annat. Ikväll blir det en lugn hemma kväll! pussss

23 dagar kvar

tjaa, kajsa bloggar igen! för er som inte vet det ska jag och elin till kreta om 23 dagar bara?! helt sjukt vad fort det har gått, känns som att vi nyss boka ;)




kajsa bloggar

Tjena, elin kan tyvärr inte blogga, för hon är i Askersund nu som ni säkert redan vet? Ah hon ville att jag skulle uppdatera lite iaf :)
Hon är ju som sagt i Askersund med jesper, och imorn så kommer jag, Carro, Emma och Jakob också och sover där en natt. Kommer bli sjukt kul, och så är det ju bara kul att komma ifrån Laxå lite.. vet inte riktigt vad jag ska skriva mer men nu vet ni lite vad elin gör :) Jag kanske uppdaterar något mer sen, men ni får ha det super!
 


Fick bli en bild på mig och elin från i vintras!

jobb, bad, grill ..





Här med har dagen varit rätt bra, började med lite jobb klockan åtta. Sedan åkte jag, Kajsa och Emma till Kommunal för lite sol och bad sedan kom oxå Carro. Ska försöka hinna packa lite sen ska vi tjejer åka till ica och handla lite gott sedan vidare till kajsa för grillkväll! pusss!

lite sol skulle sitta fint!


Går kvällen blev grym med brudarna. Kollade på em finalen sedan fastnade vi på soffan i någon/några timmar. Idag har jag hjälp pappa med lite matlagning och krattning, ska snart åka ner till jesper och ha lite mysigt. Sedan imorgon blir det jobb åtta på morgonen.. känns toppen. Aja nu vet ni lite pusss!

Em final

Tjaaaa kollar just nu em finalen med bästa brudarna! är så cool så jag fick låna ipaden! Vi tog en massa bilder och här kommer nåra!
 
PUSSPUSS!
NÖFFNÖFF/EMMA
GNÄGGGNÄGG/KAJSA
 
 

Inte nog med fotboll!


Bild tagen av Mathilda, hoppas de va okej. 
Idag är allt surt, dom som petade ut oss i kvarten spelade vi 1-1 mot i gruppen här slutar inte allt utan dom vinner Örebrocupen. Eftersom vi spelar rätt lika så känns det som att vi lika gärna kunde stå där med den stora pokalen! Men såklart är jag glad för deras skull eftersom att jag vet att de finns enhel del snälla och bra tjejer i det laget oxå. Aja nog om det idag åkte jag med Emma in till Örebro för lite boll tittande. Efter det åkte vi vidare till marieberg för lite shopping och mat. Fick med mig två linnen hem från rean! Ikväll blir kolla tv (fotboll) med mina brudar. pussss! 

RSS 2.0