Färjestad

Hittade en bild på mig, Jesper och Frida sedan i helgen. Nu går jag ut orkar inte plugga mer! Imorgon är de två veckor sen morfar lämnade oss!♥ Han är så saknad!
 

T i s d a g !


Hejsan! Så här fint stalde min fina klass upp sig igår för att säga grattis till Emmsi. Idag fyller systrarna Aronsson år så grattis till de. Tänkte testa på handboll igår men icke blev de så sen samma sak idag men en vän som tränar har ist valt innebandy idag så ska nog gå imorgon istället, känns lite pinsamt att komma dit själv och aldrig spelat förut! Har haft Engelska uppstats idag vilket var att skriva ner allt man kunde från huvudet men ah de gick väl okej endå. På torsdag har vi vårt första svenska språk. Nu rullar läxer och prov in ... blääääää!!!! På Torsdag fyller lilla Jakob år och de innebär lite bak imorgon med klassen. Ihelgen åker jag mot stockholm tillsammans med familjen och Jesper sedan på Söndag blir det match med Laxå :D Sedan på Måndag är jag ledig sen på Tisdag åker jag tillbaka till Forshaga men tillbaka till Laxå igen på Fredag för morfars begravning :( Så ser det ut för mig framöver pusssss

söndag!

 
Var och kollade på hockey igår tillsammans med Jesper där vi också träffade några stycken. Stog i hejarklacken för färjestad och hejade inte ett skit .. höhö Hv skare va ju ;) Har precis tagit en dusch med Jesper och vi ska snart fixa lite mat sedan drar han hem till Laxå igen klockan två :( Sedan får ja se vad jag hittar på! puss hoppas ni får en bra söndag!
 

vandring med gubbarna!

Grymt bra killar! 
Tvekar inte en sikund på att jag har valt fel gymnasium/linje . Kom hem runt tolv från en vandring på tre dagar. Både varit jääävligt jobbigt men också lika kul, nättern har nog nästan varit färst med både undersäll, tröja och tjocktröja, vantar, mössa och sovsäck upp till näsan plus fyra killar fast så mycket har jag frusit något enormt. Kommer aldrig kännas bättre än i natt att ha min Jesper här och lite värme! :) Men nu ska jag springa och tvätta massa. pusss!

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM @groovv




Snygga killar!
Fick besök igår av dessa killar, såklart ska de ta massa kort på varandra och vart är johannes?

mormor räcker sin hand!

Idag är de exakt fem månader och fyra dagar sen mormor gick bort från oss. Idag klockan halv åtta kom pappa till Forshaga och hämtade mig. Åkte direkt till Ramundergården där både mamma och morfar var. Allt kom som en chock när jag såg honom ligga där lika smal som en pinne. Höll i hans hand och smekte han lätt  på kinden, han låg där stilla då bara bröstet rörde sig av hjärtats slag. Jag märke direkt att han inte andades som han skulle men andningen gick sakta mot längre och längre uppehåll. Jag pussade han På pannan och berättade hur mycket han betyder för mig och kommer alltid göra, jag sa också att han skulle sova så gott! När klockan närmade sig fem i tolv räckte mormor ut sin hand och morfar fatta den. Nu ber jag och hoppas att mormor och morfar har det bra  i Nangijala och att vi ses snart igen!♥

Vi älskar dig nu och för alltid bästamorfar!♥
 

KBK!

Tjaaa.. 
 
Har precis ätit kykling och pommes. Ska snart åka in till stan med Issa och träna på sats vi ska testa oss på både   bodypump cyclingpulse och coreboll. Hade Frasse Idag på blocket, de fyra timmarena bara flögriväg. Är nog skolans rolgaste lärare hur skön som helst :) Aja nu ska jag fixa de sista sedan dra mig mot karlstad! 

tjaaaaa!

Sorry .. men har tyvärr haft fullt upp. Har iaf sovmorgon till 10 över elva idag, så tänkte passa på att skriva lite. Ikväll ska jag spela match med deje, fett nervös men hoppas de går bra! I helgen kommer Jesper hit. de va de, ha en bra dag! pussss!

RSS 2.0