shopping ;






Hemma!

Nu är jag hemma från Tyskland. Läste nyss min egna blogg och såg att Mathilda hade varit gullig och bloggat :) Saknar faktiskt henne med! Har varit super bra i Tyskland med Issa :) här kommer lite bilder; 






















gästblogg!

ph Elin
redigering Mathilda
Tänkte gästblogga en sista gång åt Elin innan hon kommer hem! har kanske inte vart jätteaktiv på hennes blogg. Men jag har ju faktiskt en egen att sköta också! ;) Elin har det säkert jättebra i Tyskland och jag måste säga att jag saknar henne, även fast hon inte varit borta länge...Men nu är det dags för henne att komma hem! KRAMAR Mathilda :love:

gästblogg!

ph OLD
Nu tänkte jag gästblogga lite åt Elin igen så ni har något litet att läsa medans hon är i Tyskland och njuter av god mat & shopping! Själv så var jag  i Örebro igår. Men ska till Skövde imorgon, Elin kommer ju som sagt på Tisdag eller Torsdag! Men hon kommer hem på Måndag. Då kanske ni får bilder från Tyskland! vem vet...Men hoppas ni är nöjda över mina tråkiga gästbloggar! KRAMAR Mathilda:love:

Berlin!

Sitter just nu pü vürat hotell "Ramada plaza" Har precis varit ute i stan. I dag har vi nästan bara ükt büt och ükt bil pü aoutobahn deni ;) Sen har vi kollat runt i stora Berlin. Imorgon ska vi gü och kolla pü berlin muren och shoppa lite ;) men vi ses igen när jag kommer hem (mündag) assü den tredje sista bokstaven finns inte! sü drf det blir lite roligt ;) pusshej!



kvälls maten blev här!


gästblogg!

ph me by me
Nu sitter Elin i bilen påväg till Tyskland med Isabell! Hon har bett mig att blogga lite om jag hade lust! Och just nu har jag faktiskt inget bättre för mig. Elin hade matteprov (vilket jag också hade). Jag blev glad över att jag fick G, haha. Elin kommer iaf hem på Måndag och på Tisdag eller Onsdag kommer hon till skövde och gör mig sällskap! Jag får se om jag uppdaterar hennes blogg något mer! Annars hittar ni min blogg HÄR. KRAMAR Mathilda :love:

goodnight Wednesday!

Träningen idag blev lite jobbig, plus massa match. Att springa är det enda jag behöver just nu. Usch har äcklig dålig kondition som bara måste bli bättre! Just nu hjälpar Jesper mig med att fixa låtar, kan ju inte dirket va inne på spotify när vi kommer fram till Tyskland! Juste de där med att smsa mig - Ge bara fan i det! Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på Alvin och gänget två, och sedan sova. Vet inte om jag hinner blogga något imorgon innan jag åker. Kanske slänger in ett inlägg i Tyskland om ni har tur. Annars blir det när jag kommer hem på måndag! Aja godnatt!



heey Wednesday

Nu har jag pluggat lite matte till imorgon då vi har prov som sakt. Ska snart ta något att äta blir nog gröt eller mackor, och sedan kypa ner i sängen och kolla på någon film till klockan är halv sex och jag drar på träning! Alltid lika kul och åka ner till esabhallen och lira lite med dom bästa! Men nu ska jag packa det sista tillsimorgon då jag åker till Berlin med Berlin ;) 
pusshej!



goodnight Tuesday

Tänkte bara säga godnatt. Imorgon blir det lek och bus hela eftermiddagen med Hanna på friskon! Blir nog kul, innan det har jag minnes träning sedan syslöjd och avslutar förmiddagen med mentorstid. Klockan tre drar jag hem och pluggar matte, eftersom vi har matteprov på Torsdag. Klockan sex? drar jag på fotbollsträning!



hello Tuesday!

Nu har jag pluggat klart på Biologen och tänkte dra ut en stund! Hade Tyska prov dom sista femtio minuterna idag och det gick väl sådär vi hoppas iaf på ett G. Fick oxå reda på omprovet jag gjorde igår på musiken och fick ett G :) skens skönt att ha det klart! På Torsdag drar jag till Tyskland med Issa! GRYMT :D Skriver kanske mer ikväll om jag har tid. pusshej!


glosboken.

Just nu sitter jag och pluggar till Tyska provet imorgon. Glosorna är snart inne men all grammatik kommer då aldrig komma in hur mycket jag pluggar! Musik provet idag gick rätt bra, hoppas vi. Har oxå börjat kolla på en film på Engelskan, riktgt soft faktiskt :) Nu tänkte jag ta det lite lugt sen sätta igång och råplugga när morsan kommer hem, då hon kan hjälpa mig lite.
pusshej!



goodnight Sunday!

Nu har jag pluggat massa musik! Hoppas att jag kan allt tills imorgon då jag har omprov dom sista 40minuterna på dagen. Fotbolls träningen var super kul, spelade nästan match hela tiden. Om jag räknade rätt så vann mitt lag ganska stort! Aja nu taggar vi bara till oden! Hela cupen ska vi ha super kul och kötta tills vi står själva kvar! :) Aja nu ska jag sätta på nån film och sedan sova. Ska ju orka med skolan imorgon med! 
pusshej!


fick bli en super söt bild på mig och Mathilda!

söndag!

Nu ska jag sätta igång och packa fotbolls kläderna sedan äta. Klockan halv fyra drar jag på träning till sex! Hur grymt som helst fotboll i två timmar :D Imorgon har jag omprov i musik oxå, som kommer gå kanon! 
pusshej!

söndag alltid lika fin!

falling for you!

I thought that if I stopped talking to you I would forget everything we had, everything I felt, everything we talked about. But we both know that it didn’t work!


Mio!

Kom nyss hem från farmor och farfar. Blev en bra kväll med massa mat och skratt! Fick oxå träffa mitt kusinbarn Mio. Hur söt som helst. 15 dagar tror jag att han blev klockan 19.00 förut! Han nickade oxå lite svakt när jag sa; "Mio ditt första ord kommer väl endå bli Elin?" ;) HAHA hur söt som helst var han! Men nu är klockan redan kvart över elva, och jag tänkte  leta upp nån bra film som jag kan kolla på.
pusshej!





brb farmor och farfar!


brb farmor och farfar!


HAHAHA!


HAHA kommer ihåg det som igår, så jävla bra aso ;)

Lördag !

Nu ska jag vara så duktig och städa rummnet, sedan plugga Fysik,matte, musik ... kommer nog bli en rolig lördag. Det är ju tur att jag får ta en pause och åka till farmor och farfar och käka lite :) Usch nu kan man säga att jag är grymt mörk rädd efter den där filmen! Gick upp på toa igår innan jag skulle sova, och inbillade mig att de skulle hända något :o HAHA aja men nu ska jag sätta igång!
pusshej!

paranormal activity 3

Kom nyss hem från Örebro, haha aso fyfan vilken film! Trodde nästan jag skulle dö där ett tag. Rekomenderar den starkt! Fast om ni vill att de ska bli super läskigt kolla bio, haha och inte nån lite dataskärm! Tänkte kolla på "Linas kvällsdagbok" och sedan sova! Imorgon ska jag sova ut sedan plugga och klockan sex dra till farmor och farfar.
godnatt



gästblogg!

ph elins outfit for todag!
Har precis ätit lite. Ska snart dra vidare till Elin, men innan det ska vi förbi Ica och handla lite onyttigt! Sen ska vi kolla på film och bara mysa! Elin ska ju iväg på Bio inne i Örebro ikväll så får väl se hur länge det tar tills hon kommer hem! Men hon får uppdatera mer själv sen! Kramar Mathilda :love:
Min blogg kan ni se HÄR.

boxer..

HAHA jadu vilken boxer det blev.. Issa kastade ner mig på marken för att jag råkade taffsa (a)( kunde inte låta bli!) Okej det där var ett stort skämt! Nämen hon satt i 90 grader sedan hade jag mina händer på hennes lår och gjorde dips. Hann inte mer än att sätta mig innan hon kastade bort mig :( Men lite kul var det faktiskt. Men nu ska jag plugga på lite Engelska gloser till imorgon.
pusshej!


så skulle jag göra fast hålla i hennes lår


så skulle issa göra!

gogogo..

Kom nyss hem från skolan, Issa hängde med hit och hon ska hjälpa mig lite med fysiken sen ska vi dra på boxer klockan sex ! :) Har inte dirket något mer att säga, så kanske blir ett inlägg senare ikväll.
pusshej



Natti!

Har tränat nu inne två gånger, och längtar bara till den tredje som är på söndag klockan fyra till sex? eller vare va till (a) Spelade match rätt mycket idag och det gick väl sådär .. bättre en sist men vi får jobba på det! ;) Tänkte snart gå och kolla på en film sedan sova. Super trött och ska orka med morgon dagen oxå .. med boxer plus dans? på kvällen! Här köör vi Issa ;) Har inte så mycket mer att säga så ..
Godnatt!


lagen i våra hjärtan!

köpt och klart! :D


onsdag.

Skolan idag var varit rätt chill, först hade jag minnes träning sedan so efrer det slöjd i en timma och avslutade förmiddagen med mentorstid. Från runt tolv? till halv två pluggade vi valfritt sedan drog jag och Mathilda på tjejgruppen till vi slutade klockan tre som blev sjukt kul! HAHA jadu glädje tårarna kom ;) Ska snart äta gröt och sedan klockan sex dra på träning med mitt älskade lag!♥ Men skriver kanske igen när jag kommer hem! :)
pusshej!



följ mig på blogkeen?

Nu kan ni följa min blogg på blogkeen <----klicka på, för att komma dit eller på länkar lite längre ner på bloggen. Nu är klockan snart tio i tio och jag tänkte gå och lägga mig. Imorgon på eftermiddagen blir det plugg och tjejgruppen med Mathilda! :) Sedan klockan sex? träning med värdens bästa lag! GULD DAG!
REDO FÖR VINTERN

inspiration







ullareds shopping;

Ni ville ju ha lite kort på de jag köpte i ullared, så nu har jag fixat de. Dock med en dålig kamra men lev med det ;)
mina två runda mattor 

"one piece"
Man använder den när man är ute och springer!
Irene Huss- tystnadens cirkel 

västen (färg blå)

hår nålar, hårinpackning


Irene Huss- tystnadens cirkel!


Fråga och svar!

FRÅGA; kan du inte lägga in och visa vad du köpte på ullared? GRYM BLOGG! :) 

SVAR; Jo klart jag kan det, men hittar bara inte kamran. Men får leta ordentligt imorgon när jag kommer hem från skolan. Vad glad jag blir av såna där gulliga kommenterer! :)
Om jag kollar in i det röda äpplet är det bara dig jag ser!♥


snälla bli min !

Nu är jag hemma från skolan, har precis gjort en super god kladdkaka. Nu ska jag plugga en stund sen ska jag nog va duktig och gå ut och springa! Men har inte tid att sitta här och tänka på vad jag ska skriva! så ..
pusshej!

hemma från ullared!

Nu är jag hemma efter en lååååång dag! Sen jag kom på bussen till jag gick ur sov jag nästan hela tiden! utom allt de där godiset jag tryckte i mig (a) Aja är iaf super glad har hittat massor med kul :) tex; två runda svarta mattor, simpsons tröja, "one piece" locktång, massor med godis, väst, julklappar, deo och så vidare .. ! Tack morsan!♥ aja nu är jag super trött som alla kanske förstår .. så nu blir det nog att duscha sen plugga på musik provet som vi har imorgon .. oops! det här luktar inte bra! HAHA aja vi får bara hoppas på det bästa!
pusshej!

¨
fick bli en google bild!

så kan det vara!

Juste glömde berätta att jag, Hanna och Mathilda körde plump förut och jag vann lätt över båda två! ;) HAHA Gunilla var oxå med en stund men hoppade av .. för att göra mat åt dom bortskämda tjejorna! Vi gav upp innan spelet var slut men va väl lika bra.. annars hade väl Syskonen Aronsson legat ner och grinat av förlust ;) HAHA aja nu ska jag kolla på lovewrecked som sakt. Skriver imorgon nån gång när jag är hemma från ullared
pussehej!


bilden snattade jag från Mathilda!


ullared halv fyra inatt!

Denna kväll blir tidig, tänkte lägga mig ner och kolla på lovewrecked snart. Väntar bara på att maten ska bli klar så jag kan borsta tänderna och sedan krypa ner under täcket och kolla. Klockan halv fyra i natt går bussen till ullared. HAHA hur kommer jag orka det här? Sen kommer vi hem igen vid sex på kvällen. Aja nu ska jag äta.

FRÅGA; riktigt bra kvalité på bilderna :)vad har du för kamera? :D

SVAR; Jag håller med dig till hundra bilderna blir super bra, men kamran är tyvärr inte min, utan Mathildas. så kan inte svara på den frågan vad det är för någon :(   

aja godnatt på er!
just nu

fotografering

Lundin messade precis och skrev att hon har 38grader och är sjuk .. usch stackar flicka säger jag bara. Ist för att dra dit ska nog Mathilda, jag och Emma hitta på något. Har precis varit ute och fotat lite höst bilder på Mathilda!
fotograf: Elin
redigering: Mathilda

dagens!

byxor; syrrans
Jeansskjorta; primark
halsduk- deval
glasögon; primark

taggade brudar!

Just nu fixar jag och Mathilda oss för ikväll då vi drar till Lundin på kalas/ party ? haha aso vet inte riktigt vad jag ska kalla det men skit samma kommer säkert bli en helt grym kväll med brudarna. Men så otur som jag har, prickade Lundin in fel dag, och jag måste åka hem tidigt för inatt klockan halv fyra drar jag till ullared. Visst kommer det bli super kul det med, men hade ju jätte gärna varit kvar lite längre. men nu blire så här men nu ska jag fixa klart det sista sen blire käk.
pussehej!





taggade brudar! :D

Inget liv !






ALLMÄNT:

1. Namn? – Elin Matilda Nilsson

2. Exakt ålder? –15 år och ca 5månader 

3. Vart bor du? – Laxå

4. Bor tillsammans med? – Mamma,pappa & min syster

5. Husdjur? –  inget 
6. Färg på ditt hus? – gult och vitt
7. När är du född? 10 maj 1996
8. Klass? – 9c
9. Vilket år tar du studenten? – ränka ut det själv!

10. Något jobb? – Nej
11. När ska du sova ikväll? – när jag slocknar !

13. Duschat idag? – nej

14. Kramat någon idag? – ja

15. Pussat någon idag? – ne

16. Vad har du ätit?- för mycket! 

17. Dagens klädsel? – "fjortisbyxor" och en svart tröja 

18. Dagens smink? – puder
19. Dagens sötnos? – jadu .. ;)

20. Dagens roligaste? – Mathilda "biffen"
21. Har du många vänner? – Ja!

23. Vem kramade du senast? – Mathilda kanske? 
24. Vem pussade du senast? – jesper

25. Hur många har varit otrogna med dig? – Ingen
27. Har du pojk-/flickvän? – Ne

28. Vem pratade du med i telefon senast? – mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Jesper- klart ;)

31. Film? – Jag saknar dig!
32. Låt? – jadu ..

33. Mat? – korvstroganoff, ris och massa ketchup!

34. Dryck? –pepsi

37. Stad? – Göteböörg

38. Land? –ENGLAND! 

39. Ämne i skolan? – so

40. År? – lever i nuet, morgon dagen är fört långt bort i tiden!

 

SENASTE:

41. Personen du tänkte på? – ♥

42. Drickan du drack? –  cola

43. Gången du spydde? – planen eller sprydde och spydde ..

44. Gången du grät? – nästan varje kväll 
45. Pizzan du åt? – jadu .. 

46. Gången du var i göteborg?- sommras

47. Gången du var i stockholm? –  förra sommaren? 

48. Gången du var hög? – Never
49. Personen som såg dig gråta? – vet inte ..

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? – svart

52. Hund eller katt? – hund

53. Ut och festa eller hemma och mysa? - vild kväll med vänner!

54. Tv-spel eller datorspel? – tv spel
55. Singel eller upptagen? – svårt!

57. Lunarstorm, helgon eller playahead? – inget haha

58. Ragga eller bli uppraggad? –  Uppraggad
59. Big Brother eller Paradise Hotel? – paradise hotel lätt

60. Svart hår eller blondt? – svart

61. Blåa ögon eller bruna? - båda är fint
62. Choklad eller lakrits? – choklad!
63. Göteborg eller stockholm? – gbg!

64. Högerhänt eller vänsterhänt? – Höger

65. Coca-Cola eller Fanta? – Coca Cola.

66. Pizza eller kebab? – kebab!
67. Randigt eller prickigt? – Randigt.

68. Älska eller älskas? – Både och såklart.
69. Leva eller dö? –  Levaaaaaa!
ANTAL:

70. Personer du älskar? – Mina nära och kära

71. Personer du hatar? – finns kanske någon.

72. Personer som sagt jag älskar dig? – bra folk!

73. Personer som hatat dig? – ett antal tror jag nog!

74. Glassar du ätit på en dag? – venne 

75. Festivaler du varit på/ska på detta året? – ingen

76. Gånger du haft minnesluckor? – Ingen.
77. Piercingar har du? – öronen, naveln

78. Personer du saknar just nu? – finns allt folk

79. Gånger ditt hjärta brustit? – för många

 

VEM:

80. Vill du kyssa nu?  jadu ..
81. Ska du träffa imorgon? – Mathilda, Emma, Matilda och massor på partyt! 

82. Sjöng du senast för? – Mathilda, Hanna och Gunilla ;)
83. Hade du senast en MSN-konversation med?  jesper!

84. Spelade du tv-spel med senast? – spelar aldrig 
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? – Jadu

86. Vill du kasta en sten i huvudet på – finns några jävlar.

87. Förtjänar att dö? – riktiga idioter!

89. Vill du sova brevid inatt? – Får nöja mig med Madde inatt ;)
VAD:

90. Gör dig glad? – dom jag älskar

91. Gör dig ledsen? – allt jobbigt just nu! 

92. Vad vill du helst göra nu? TRolla så allt blir bra!

93. Önskar du att du slapp göra? PLUGGA! & prov 

94. Vill du ha nu? – kärlek,

95. Önskar du dig i födelsedagspresent? – långt kvar!  

96. Längtar du till? – jul! oden cupen!
97. Tycker du om dina betyg? – nej!
98. Ångrar du i ditt liv? – för mycket

99. Är det bästa som har hänt dig? – min familj och mina vänner!

100. Varför gjorde du detta? – Har inget liv!




gästblogg!

ph old one
Hejsan alla Elins bloggläsare!  Elin ville att jag skulle skriva lite här, just nu sitter vi och myser i soffan och kollar på Idol och äter chips! Har inte gjort så mycket denna kväll...bara ätit god mat och snackat skit! Nu ska vi kolla vidare på idol så får ni höras när Elin orkar blogga igen xoxo Mathilda :love:
Se min blogg HÄR!

Fredag!

Sitter just nu hos Mathilda, vi ska snart dra hem till mig för att packa lite grejer sedan drar vi tillbaka. Så det blir nog som alltid att jag stannar här över natten :) Vad vi ska hitta på vet jag inte än, men vi kanske kollar på idol och chillar. Näst sista lektionen hade vi fysikprov som gick sådär .. men vi får hoppas på ett G! Fick oxå reda på Engelska provet och det gick väl helt okej 45/70. Känns i hela kroppen att de är Fredag. .. På söndag åker jag till Ullared och shoppar loss med Alicia! :) Sen på måndagen blir det musik prov.
Aja skriver mer ikväll om jag har tid.
pusshej!



plugga/träna/plugga !

Sitter just nu och försöker plugga fysik.
Går väl sådär .. har prov på det imorgon och börjar få in det  :)
Ska väl plugga till halv sex och då drar jag på boxer med Issa,
efter det blir det nån jobbig dans typ affro eller något liknande med syrran och så kanske Issa.
Får hoppas att jag orkar med allt det.

Aja nu måste jag verkligen plugga ..

inomhus träning!

Klockan är just nu tjugo över nio,
och har precis gjort klart matte läxan och tänke säga godnatt.
Första innomhus träningen för iår är klappad och klar!
Blev en jobbig start men endå kul med massa spel :)

Aja som sakt nu tänkte jag gå och sova innan jag ramlar ihopp!
Imorgon blir det bara att plugga massa fyrik från halv fyra till åtta!

Godnatt!


Min galna klass!

godnatt!

Har så mycket med skolan just nu så har inte haft tid att blogga ..
men tänkte bara skriva att jag lever innan jag går och sover.
Imorgon är det första inomhusträningen :D
sååå grymt taggad och tycker det kommer bli super kul!

Har iaf haft Engelska prov idag, som jag hoppas gick bra!
Aja godnatt!
tummen ner för alla läxor / prov !!!!!!!

plugg plugg osv ..

Har varit så duktig så har pluggat enda sen jag kom (halv fyra) till nu (sex).
Känns som att jag kan allt till Engelska provet imorgon.
Blir att softa lite sen tar jag fram dom andra böckerna .. sedan blir det nog tv :)

Aja dagen i skolan har väll varit helt okej!
Förutom att Mathilda har gått och blivit sjuk ..  :(

aja slut snackat.
prutt och hej!
vill ha värma igen .. !

tjenis penis!

Sitter just nu och äter godis (a)
Hade lite kvar sen igår när jag va med Issa,
så passar på så länge ingen mer än jag ser den!

Idag blev dagen lite annorlunde än vad jag hade planerat,
"städade" rummet och duschade som jag skulle.
Men sen till det där pluggandet!
Fattade verkligen noll om fysiken,
så jag tog med boken och drog till Carina (Johanna och Kalles mamma ) och så fick hon hjälpa mig,
Och nu fattar jag mycket mer än vad jag gjorde innan.

Sen så har jag inte varit med Kajsa.

HAHA juste jag kan inte svara på frågestunden .. haha jag hittar inte de inlägget :o

söndag!

Nu drar jag igång och städar hela rummet.
Efter det tar jag en skön dusch, sen måste jag börja plugga till Engelska och no; provet ..
Usch fattar noll på no;n  .. aja senare drar jag och träffar Kajsa :)

Sen är min söndags slut!
Och imorgon drar jag till skolan ist för intersport ..
slut på det roliga, och hej till allt pluggande!


vill tbx till London nuuuu !

chill lördag!

Kom hem för ett tag sen.
Blev en lugn kväll med Issa.
Just nu sitter jag i mina säng med min skööööööna one piece och dricker ett stort glas mjölk.
Och känns riktigt bra efter jag har ätit en stor bit hemgjord pizza med Issa.

Aja nu ska jag bara chilla framför datan.
pusshej


myser med min kära one piece !

brb alle

Nu är jag färdig och klar för att åka till alleskolan!

Igår kväll klockan 21.00 fick min kusin Johan en liten bebis.
Grattis till tusen! :D

aja hörs när jag kommer hem igen.
pusshej



tråkigt!

Sista dagen på praktiken är klar!
Känns sjukt tråkigt och vill bara tbx på dirren.
Aja två hela dagar ledigt sen blire att gå tbx till skolan igen :(
Usch vill bara gråta när jag tänker tanken..

Har varit en packad dag idag som alla andra.
Kom hem vid kvart i sex?
Åkte till frissan kvart över sju, och gjorde blonda slingor plus klippte topparna.

och nu sitter jag här och tråkar.

Juste imorgon drar jag på öppethus på 



nattorientering!


bild på naveln!


smink!

Kom nyss hem från plusgymnasiet.
Har varit där och kollat med Moa och Issa,
blev sminkad oxå. Blev faktiskt rätt coolt, grönt!

Imorgon drar jag till intersport som vanligt ;)
Hur kul som helst äre!
Sen på kvällen blire nattorientering och disco!

aja nu ska jag ta och duscha.
Pusshej!



coolt va? ;)

boxer !

Taggad och klar till boxer?
- HAHA nä.
Kom nyss in genom dörren och om tjugo min ska jag vara hos Issa.
Sedan kvart över sex blir det boxer!
redan trött .. aja pusshej!


hål i naveln :D

Efter en jobbig men rolig dag på intersport är jag hemma!
Innan jag åkte hem sprang jag in på big slick med Mahilda och Gabbe,
och tog hål i naveln :D
Va dööööö rädd när jag kom in där, och trodde seriöst att jag skulle dö eller något.
Men när han tog igenom nålen vare inte värre än att ta hål i örat :D

Aja hur stolt som helst. bild kommer när jag har tagit bort "plåstret" :)

Nu blir det pankakor.
Pusshej!



google bild 


lockigt hår !

Kom nyss hem från Örebro.
Ösk sög typ hela matchen, men dom vann som tur var iaf med 1-0 !

Imorgon blir det intersport igen! :)
GOGOGO!



ösk match

Sitter just nu och borstar tänderna.
Snart tar jag och Kajsa tåget till Örebro, och sedan kollar match.
Aja måste dra hejdå!

duschen nästa!

Kom nyss hem från ramundervallen.
Blev faktiskt en rolig förmiddag, först tränade vi i olika grupper kanske en timma?
Sen blev det korv och bröd. Sedan spelade små killarna mot tränarna, efter det spelade jag plus fem till från vårt lag och b laget? mot födda 99 upp till födda 95.
Det var där det roliga började och vi vann till slut.
Satte själv bollen rakt in i mål två gånger ;)

HAHA aja nu ska jag duscha sen laga mat, sedan drar jag till kajsa!



maaat!

Varit en hel dag plus kväll i Örebro/ Adolfsberg tsm med Joss och ebbso.
HAHA hade köpt biljetter till bion vid halv sju, och glömde bort den.
Klockan halv sju satt vi ist på jeansens böfhus och väntade på maten.
HAHA prick halv sprang jag och jossan till bion och fick pengar tbx som tur var!

Efter det åkte vi till Adolfsberg (till joss) och hade det mysigt med popcorn, godis och busringde lite (a)
HAHA. En helt klart rolig fredag! :D
Imorgon bär det av till ramundervallen på avslutning.

GODNATT!

kvälls maten!

RSS 2.0