n j u t !

 

Svar!


FRÅGA; Kan man få se lite forshaga bilder ? :)
Jo men visst, men måste bara fixa några först! 
 

Grattis bästa! ♥

 
Grattis bästavän! Hoppas du får en grym dag och vinnst över adolfsberg :D
Nu har jag precis slängt in sista tvätten i tvättmaskinen, vet inte riktigt vad som händer nu men senare blir det taco kväll! :) Fuck yeah! Imorgon är det fotbolls träning igen tror oxå att Issa ska hänga med om hon nu får tag på  ett par skor! Snart äre en timma kvar till Laxå börjar spela match i Adolfsberg, såååå sjukt avensjuk .. :( Ha en bra kväll pusss!

tjenare kungen!


Bild från instagram! - eeliinniilsson
Nu har jag kommit hem från skolan! Började tjugo över ett och slutade nu halv fem, helt okej. Ska snart göra lite nudlar sedan tjugo över sex blir det fotbolls träning i östa Deje. Imorgon har Laxå brudarna bortamatch och jag håller verkligen tummarna!!! Nu tar ni med er tre poäng hem! Ha en bra kväll pussss!
 

marieberg nästa!

Jag och kajsa tömmer baren i Kreta! 
Väntar just nu på att Kajsa ska duscha klart så vi kan åka till marieberg och shoppa lite. Går kvällen blev väl helt okej kollade på en grymt bra film hemma hos Jesper. Imorgon åker jag tillbaka till forshaga och pluggar. pusss!

hos kajsa


Bild från kreta!
Sitter just nu hos kajsa med emma och henne. Vi har käkat tårta och kajsa har fått present av mig för att hon fyller 15 på onsdag, innan det var jag på sannerudmarken med jesper och mamma. Men nu ska vi käka kött, men ni får ha det super! pusss

nervös tjej ..


Tjenare har precis varit på ica och handlar kvälls mat! Får bli lite hamburgare med bra folk. Är just nu sjukt nervös, för ska träna med östra Deje. ÖJÖJÖJ .. Aja va ju iaf hemma igår och spelade. Vilket inte gick så super bra dirket .. förlorade och fick gult kort och nästan rött. Sedan imorgon har vi block och idrott på schemat sedan drar jag till Laxå klockan tre, hoppas oxå på att hinna hem till Laxå träningen :) aja pussssss!  

glad tjej!

Tjaaaaa, har fixat min dator och har just nu inte en enda bild på datorn .. tyvärr! Hittar inte heller webb camran! Men ni får klara er utan bild idag. Började elva i morse och slutade halv fem .. Ska snart tbx till skolan och grilla och träffa lite tränings klubbar som tex fotboll, innebandy osv .. Imorgon står block på schemat hela dagen sedan ska jag hem till Laxå och spela match med världens bästa lag!!!!! :D SÅ jävla SJUKT GLAD!!!!  :D :D :D Aja mot skolan! pussss

lever i forshaga!


Saknar dig bruttan! ♥
Nyss hem kommer från en spring tur och lite gymning. Ska snart gå in i duschen sedan drar vi till is hallen för att kolla lite hockey! Idag har skolan oxå börjat på lite mer allvar. Men nu väntar duschen pussss!


hos Jesper!


Åkte tidigt i morse till Skara med Jesper, Emma, Johanna och Emil. Var där fram till fem då de stängde.Nu sitter jag hos Jesper och han föröker laga min dator som ej fungerar, Sedan ska jag hemmåt och imorgon blir de skola igen .. pusss!
 
 
 
 
 
 
 
 

Svar på kommentar

Nu är det kajsa som skriver igen, fick ju lite kommentarer på mitt inlägg!

 
Svar till Michelle: tack så mycket!

Svar till Anonym: Åh tack! Elin ska gå sporthandel :)

h e m m a !


bild sen i vintras! 
Nu är jag hemma i Laxå igen efter en super vecka med den nya klassen! Va ju på hajk i några dagar i anäs utanför deje, cyklade dit va ca 1,5 mil. Sedan fick vi sova i någon stuga vilket va rätt mysigt ;) Där har vi sedan kollat på film, spelat fotboll, badat m.m .. Är just nu med Kajsa och senare ska vi nog dra till Jesper. Men nu ska jag äta pusss!

gästblogg

heej, kajsa här! Elin ville att jag skulle blogga lite åt henne för hon kommer inte åt internet för att hon hajkar just nu, såklart är jag så snäll och gör de. Som ni vet har ju Elin flyttat till forshaga nu, tycker det är lite tråkigt med tanke på att vi inte kommer ses lika ofta. Men får hoppas att hon får det super och att linjen som hon går är bra! Just nu gör jag ingenting, ska träna ikväll och efter det ska jag va med ina som jag inte träffat på två månader, ska bli sjukt kul!



Fick bli en bild på mig! Men ni får ha det så bra och jag kanske bloggar igen, pusss!

rummen

'
'
mitt!
'

Issas!
Nu har vi fått lite i ordning och nu börjar iaf jag bli lite nervös. Vi tänkte göra lite popcorn sedan sätta på en film. Imorgon är somsakt första skoldagen och vi ska fotograferas och träffa hela klassen, Sedan på Tisdag drar vi ut på hajk och sover i stugor. Men ni får ha de så bra så länge så ses vi imorgon pusss!

f l y t t !


Bild sen igår! 
HAHA går kvällen blev helt sjukt grym dock med lite för mycket dricka, som jag fick ångra idag. Har iaf varit i Forshaga i min, isssas och Tims lägenhet ;) Ska åka dit imorgon igen och sedan en sväng till ikea och kanske någon blommsteraffär sedan stannar jag där .. utan internet men får hoppas att Kajsa kan hoppa in och skriva några rader! pusssssssss! hare bra. 

snygga brudar!


Blev en tidig morgon, träning redan vid 10.. sedan dess har jag hunnit med lite packing. Just nu är Jesper och Kajsa här och vi har precis fixat klart oss. Ikväll blir det lite party för Jakob och Jesper sedan imorgon flyttar jag till forshaga och sedan börjar jag skolan på måndag :( Men nu ska jag va social med mina favoriter pusss!

new. lady million



åttonde i åttonde!


bild från kaggebo! 
Har precis kollat klart på systrar i jeans andra sommaren. Ska snart ta på mig lite kläder och vänta på älskling. Fotbollen igår gick kass men de va super kul iaf! Idag blir de mer fotboll.. sedan kvällsmat med mammi och Emil. pusssss!


hello!


Har precis bytt om till lite tränings kläder. klockan kvart i fem åker jag och mitt lag till Hallsberg för lite träning med Hallsbergs 15-18 och damlaget. Vilket jag hoppas på kommer bli kul! Vaknade ett idag så känner mig utvildad. pusss!

kreta!


första badet! 

första maten! 


poolen 

skåååååååål! 





super glada efter extrem !


hemåt!!!!!! :(:(:( 
Kom hem igår från en helt sjukt kul vecka i kreta! Saknar allt redan .. Inatt sov jag hos Jesper så drf jag inte har bloggat förräns nu! Hoppas ni har kollat in min instagram för där har jag lagt ut några dagar. Idag blir det träning, vilket som känns fett kul! Ska väl packa till den sedan träffa emma och Kajsa :) pusssss hörs senare i kväll

RSS 2.0